Flash tips: 4 analize și recomandări pentru prima zi a săptămânii

0

Săptămâna începe cu un derby care va capta cu siguranță atenția pariorilor. Echipa noastră a pregătit analizele și recomandările pentru 4 meciuri de interes major pentru pariorii din România.

[subtitle] Anglia: Premier League [/subtitle]

Everton vs. Liverpool – ora 22:00

Fierbe Goodison Park astăzi, iar tot orașul Liverpool va fi cu ochii ațintiți asupra marelui meci: Merseyside Derby! Liverpool începe acest meci din postura de posibilă candidată la titlu în acest sezon, în timp ce Everton este aceeași echipă de mijlocul clasamentului în momentul de față. După un început bun de sezon, pentru echipa antrenată de Ronald Koeman a urmat o perioadă grea în care au pierdut foarte multe puncte. Un aspect pozitiv este faptul că sunt neînvinși pe propriul teren în cele 8 partide disputate. Liverpool este la 9 puncte de Chelsea în momentul de față și are cel mai bun atac din Premier League.

Recomandăm peste 2.5 goluri în meci și goluri de ambele părți, la cote de 1.95 și mize 8/10.

[subtitle] România: Liga 1 [/subtitle]

Gaz Metan Mediaș vs. Astra Giurgiu – ora 18:00

Presa din România scrie că Gazul a primit o penalizare de trei puncte, ceea ce înseamnă că în acest moment ar fi rămas la șase lungimi de liderul Steaua, care are însă un meci în plus. Forma medieșenilor din campionat este însă fantastică, 13 meciuri fără înfrângere, o serie începută chiar la Giurgiu, 2-0 în tur. Pe lângă mai vechii accidentați Greab și Gavra, Crețu este și el indisponibil, suspendat.

După patru victorii în ultimele șase meciuri, astralii sunt la doar patru puncte de play-off. Chiar dacă ar fi o șansă imensă pentru Astra să se apropie foarte mult de locul 6, misiunea nu va fi deloc ușoară: Dandea și Boudjemaa sunt accidentați de mai multă vreme, în timp ce Fabricio, Geraldo și Teixeira sunt suspendați.

Recomandăm goluri marcate în ambele porți la cote minime de 2.00 și încredere 4/10.

FC Viitorul vs. FC Botoșani – ora 20:30

Liderul Ligii 1 înaintea etapei primește vizita lui FC Botoșani, o formație ce poate reintra în lupta pentru locul 6 în cazul unei victorii. Constănțenii au cinci victorii consecutive, patru în Liga 1 și una în Cupă și pot termina anul 2016 pe prima poziție în cazul unui succes. Râmniceanu și S. Rădoi sunt suspendați în continuare, iar în rest Gică Hagi are tot lotul valid.

FC Botoșani a marcat un singur gol în ultimele cinci deplasări, dar nici prestațiile de acasă nu o ajută foarte mult: două remize în șase partide. Leo Grozavu are bătăi de cap destul de mari, Bordeianu și I. Fulop fiind accidentați, iar Miron, Vașvari și Golofca suspendați.

Recomandarea noastră este 1 și peste 1.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.90 și încredere 4/10.

[subtitle] Spania: La Liga [/subtitle]

Athletic Bilbao vs. Celta Vigo

Ultimul meci al anului din La Liga aduce față în față 2 echipe calificate în primăvara Europa League și care pot furniza un meci spectaculos pentru fani. Bilbao se descurcă foarte bine pe San Mames, unde publicul are un aport foarte important la evoluțiile bune ale echipei. Ultima și singura înfrângere suferită de Athletic pe propriul teren în acest sezon datează din luna August, când Barcelona s-a impus la limită. De atunci a urmat o serie de 9 partide din care 8 au fost victorii. Celta este o echipă care încasează destul de mult, cu o medie de aproape 2 goluri primite pe meci, 29 în 15 meciuri disputate în La Liga.

Mergem pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci la cote de 2.20 cu mize 7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.