Flash TIPS: 5 sugestii de pronosticuri pentru ziua de marți!

0

Avem etapă intermediară atât în Germania, cât și în Italia. Primele partide din aceste două campionate se dispută marți seară, pentru care echipa PdP a pregătit analize și vă oferă sugestii de pronosticuri.

[subtitle] Germania: Bundesliga [/subtitle]

Borussia Dortmund vs. Augsburg – ora 21:00

Dortmund pare să fi ieșit definitiv din lupta pentru titlu după rezultatele din weekend-ul trecut, iar miza reală a băieților lui Thomas Tuchel ar fi calificarea în Liga Campionilor, în noul sezon. Borussia vine după un 2-2 la Hoffenheim, într-un meci în care Marco Reus a fost eliminat.

Augsburg este în partea a doua a clasamentului și nu convinge foarte mult. A strâns 17 puncte după succesul cu Gladbach 1-0, dar ofensiva este în suferință: doar 12 goluri marcate. Cauza? Lipsa unui marcator, în condițiile în care doar Altintop și Stafylidis au mai mult de un gol înscris în Bundesliga. Kohr revine după suspendare.

Recomandarea noastră este 1 & sub 4.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.75 și mize 5/10.

Frankfurt vs. Mainz – ora 21:00

Seria de nouă meciuri fără înfrângere a lui Frankfurt a luat sfârșit sâmbătă, 0-1 la Wolfsburg, într-o partidă în care Meier a ratat însă un penalty în minutul 67. Frankfurt a avut posesie, dar a creat prea puțin pericol, având un singur șut pe spațiul porții adverse. Timothy Chandler revine după suspendarea avută și va fi folosit probabil titular.

Mainz a trecut cu 3-1 de Hamburg și a câștigat din nou după o serie de trei înfrângeri consecutive. Este una din echipele atractive ale campionatului, are a cincea ofensivă, dar și a treia cea mai slabă defensivă de până acum. În deplasare însă Mainz nu merge deloc bine, fiind fără victorie în ultimele opt partide oficiale și cu un golaveraj foarte slab, 4-17.

Recomandarea noastră este ambele marchează la cote minime de 1.90 și mize 4/10.

Hamburg vs. Schalke 04 – ora 21:00

Hamburg n-a mai repetat prestațiile la fel de bune din ultima vreme și la Mainz, unde a pierdut 1-3, și a coborât din nou pe loc retrogradabil. A avut totuși 1-0 și a fost răpusă practic în repriza a doua, când Danny Latza a reușit hattrick-ul.

Schalke este favorită în acest meci, dar totuși misiunea nu va fi simplă. În primul rând, echipa din Gelsenkirchen merge foarte slab în deplasare în acest sezon, dar și în ultima perioadă, când a pierdut cu Leipzig și Leverkusen și a remizat cu Freiburg. Naldo este suspendat și pentru acest meci, o gaură mare pentru defensiva echipei.

Recomandarea noastră este 1X la cote minime de 1.70 și încredere 4/10.

Borussia Monchengladbach vs. Wolfsburg – ora 21:00

Sunt două din echipele inconstante ale Bundesligii. Miza este destul de mare, în condițiile în care liniile de clasament sunt asemănătoare, Gladbach având 16 puncte, iar Wolfsburg 13, în condițiile în care Ingolstadt, echipa de pe locul de baraj, are 12.

N-ar trebui să ne așteptăm la un meci foarte spectaculos. Vremurile în care Gladbach și Wolfsburg făceau spectacol au dispărut, iar miza este destul de mare în acest duel. De altfel și rezultatele din weekend sunt elocvente, 1-0 în duelurile Wolfsburg-Frankfurt și Augsburg-Gladbach.

Recomandarea noastră este sub 2.5 goluri marcate la cote minime de 1.85 și încredere 4/10.

[subtitle] Italia: Serie A [/subtitle]

Atalanta vs. Empoli – ora 21:45

Atalanta a scos încă un rezultat important în acest sezon, care confirmă faptul că este revelația sezonului, 0-0 la AC Milan. Este însă singurul punct obținut în ultimele trei partide, dar per-ansamblu este o echipă care joacă bine atât acasă, cât și în deplasare.

Empoli a obținut un succes foarte important în weekend, 2-0 cu Cagliari, cu care s-a desprins la cinci puncte de locul 18, care duce în Serie B. De fapt, Empoli a marcat la singurele șuturi pe care le-a avut pe poartă! Victoria a fost plătită însă scump, fundașii Zambelli și Pasqual ieșind accidentați încă din minutul 24.

Recomandarea noastră este 1 solist la cote minime de 1.55 și încredere 8/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: sport.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.