Biletul Zilei 20 Decembrie 2016. Cota finala 3.24 medium-stakes

0

Un singur gol a lipsit ieri pentru ca varianta propusă la Biletul Zilei să fie câștigătoare, dar orice parior s-a lovit de astfel de situații de nenumărate ori în carieră. Nu-i nimic, mergem înainte și căutăm să găsim cele mai bune soluții pentru a câștiga.

Meciul care deschide etapa cu numărul 18 din Italia se dispută astăzi pe Stadio Atleti Azzuri dItalia, unde Atalanta primește vizita lui Empoli. Un aspect foarte interesant este acela că Atalanta a reușit o singură victorie în fața adversarului de astăzi pe propriul teren în mileniul 3, însă astăzi lucrurile stau altfel. Empoli a reușit să înscrie într-un singur meci din ultimele 9 deplasări, în timp ce Atalanta vine după o serie impresionantă de 4 victorii succesive pe propriul teren întreruptă de eșecul în fața lui Udinese.

Celtic Glasgow defilează în Premiership cu 15 victorii și o remiză în 16 meciuri disputate. Astăzi va primi pe Celtic Park vizita lanternei roșii Patrick, echipă în fieful căreia s-a impis acum 11 zile cu scorul de 4-1. Probabil că nu se va pune problema rezultatului final, ci doar a diferenței de scor, dar având în vedere că în 8 din ultimele 9 meciuri, elevii lui Brendan Rodgers s-au impus conducând ostilitățile de la pauză, am descoperit o cotă ce ne poate aduce valoare.

Borussia Dortmund a pierdut puncte prețioase în ultimele 3 deplasări, 7 la număr, ceea ce a îndepărtat-o la 10 puncte de Bayern, drept pentru care echipa antrenată de Thomas Tuchel nu își mai permite pași greșiți. Astăzi primesc vizita lui Augsburg, o echipă fără pretenții ofensive.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Atalanta vs. Udinese 1 1.55 2-1 Da
 Scoția Fotbal Premiership Celtic vs. Patrick 1 pauză-1 final 1.55 1-0/1-0 Da
 Germania Fotbal Bundesliga Dortmund vs. Augsburg 1 1.35 1-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 3.24MIZĂ (unități): 4/10Nu

*cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.