Flash TIPS: 16 analize și recomandări pentru miercuri 21 decembrie

0

Destul de bogată oferta parioristică pe final de an, iar campionatele tari ale Europei ne oferă astăzi 16 partide de pe urma cărora putem profita.

[subtitle] Franța, Ligue 1 [/subtitle]

Bastia vs. Marseille, ora 21.50 

Bastia a reușit să lege 2 victorii consecutive în Ligue 1 pentru prima oară din februarie încoace. 2-0 pe teren propriu cu Metz și apoi 2-1 pe terenul lui Rennes, unde nu câștigase nimeni în caest sezon până sâmbătă, dau un boost de moral foarte bun trupei lui Ciccolini. Oapseții de astăzi sunt OM, echipă care traversează la rândul ei o perioadă foarte bună în Ligue 1, legând deja 3 victorii consecutive.

Recomandăm 1.65 cu mize 5/10 pentru PSF X.

Bordeaux vs. Nice, ora 21.50 

Cele două echipe s-au întâlnit și la mijlocul săptămânii trecute când Bordeaux s-a impus cu 3-2, eliminând liderul din Cupa Ligii, competiție de interes scăzut pentru Nice care vrea să facă o figură cât mai frumoasă în campionat. Bordeaux este praf în campionat, ultimele rezultate fiind 3 înfrângeri consecutive fără gol marcat și 9 boabe încasate, aspect destul de îngrijorător pentru Gourvennec. Liderul Nice a câștigat cu Dijon și s-a distanțat profitând și de eșecurile lui PSG și Monaco, iar acum se află la 7 puncte de campioana în exercițiu și la 4 puncte avans față de locul secund.

Recomandăm victoria lui Nice în handicap asiatic 0 la cote de 2.05 cu mize 8/10.

Dijon vs. Toulouse, ora 21.50 

Miroase a goluri, iar cotele sunt bune. Ultimele 5 partide ale gazdelor au implicat goluri în ambele porți, chiar dacă nu și victorie. Prea puțin ne interesează dacă au bătut sau nu, ci faptul că Dijon practică un sistem 4-3-3 foarte aerisit, cu benzi rapide și combinații în viteză. În același timp, există spații destul de mari pentru adversari, iar Toulouse este o echipă cu un compartiment ofensiv decent. Gazdele nu au ce apăra, în prezent sunt sub linie pe loc retrogradabil, deci abordează meciul de o manieră totul sau nimic.

Recomandăm 1.85 pentru ambele marchează cu mize 4/10.

Lille vs. Rennes, ora 21.50 

Lille a pus capăt seriei excelente de 3 succese consecutive printr-un eșec pe Velodrome weekendul trecut, astfel că formația lui Collot rămâne pe 13 cu 10 înfrângeri, doar lanterna roșie, Lorient, acumulând mai multe, 11 la număr. De cealaltă parte, Rennes a suferit prima înfrângere stagională pe propriul teren în fața unei echipe care s-a abonat la 3 puncte în întâlnirile directe cu Rennes, bifând 6 victorii în ultimele 7 dispute. La capitolul deplasări Rennes stă foarte prost, cu doar 4 goluri marcate și un singur succes în 8 partide.

Lille nu a cunoscut înfrângerea în ultimele 18 meciuri disputate pe propriul teren împotriva lui Rennes în toate competițiile, iar în 15 dinre ele s-au marcat sub 2.5 goluri!

Recomandăm cote de 1.90 pentru 1X & sub 2.5 goluri la cote de 1.90 cu mize 7/10.

Lyon vs. Angers, ora 21.50 

Lyon a reușit o victorie foarte importantă în weekend pe terenul lui Monaco, beneficiind și de superioritate numerică încă din prima repriză, dar și de nu mai puțin de 3 goluri nevalidate pentru monegasci. Astfel trupa lui Bruno Genesio ajunge la 6 victorii în ultimele 6 meciuri disputate în Ligue 1, în timp ce oaspeții de astăzi nu au mai cunoscut victoria de  6 etape. În ultimele 5 meciuri disputate, Angers a încasat cel puțin 2 goluri în fiecare meci. Ultimul eșec a fost chiar usturător pentru oaspeții de astăzi, fiind învinși pe propriul teren de rivalii locali de la Nantes. Yoann Andreu este cel de-al 3-lea jucător cu ruptură de ligamente încrucișate din tabăra lui Angers, alăturându-se lui Letellier și Ketkeophomphone.

Recomandarea noastră este cota 1.70 minim pentru victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise în meci cu mize 9/10.

Metz vs. Guingamp, ora 21.50 

Guingamp continuă parcursul surprinzător de bun în actualul sezon, iar etapa trecută a reușit o victorie foarte importantă pe propriul teren împotriva campioanei PSG. Metz s-a întors cu coada între picioare de la Caen unde a fost învinsă cu 3-0 și l-a pierdut și pe fundașul central Milan Bisevac, care acum riscă o suspendare de lungă durată după ce l-a pocnit intenționat pe atacantul gazdelor, Ivan Santini. Lejeune, Jouffre și Udol, toți accidentați, se alătură listei de indispunibili a gazdelor.

9 din ultimele 11 directe au avut maxim 2 goluri marcate. Metz a pierdut ultimele 3 meciuri disputate în Ligue 1, iar în 5 din ultimele 7 nu a reușit să marcheze. Marcus Coco este un jucător de urmărit de la Guingamp, tânărul de doar 20 de ani înscriind 3 goluri din totalul de 4 reușite pe teren străin și nu ar fi de mirare să îl vedem pe lista marcatorilor și acum.

Mergem pe victoria lui Guingamp în handicap asiatic 0 la cote de 1.70 cu 8/10.

Monaco vs. Caen, ora 21.50 

O partidă aparent dezechilibrată cu o favorită certă, echipa gazdă căutând să recupereze 3 puncte prețioase pierdute în disputa cu Lyon din weekend. Caen vine după o gură de aer foarte bine primită, impunându-se în partida cu Metz, 3-0. Benjamin Mendy va lipsi de la gazde după cartonașul roșu primit duminică, în timp ce oaspeții nu se pot baza pe accidentații Remy Vercoutre , Dabo și Louis, în timp ce Rodelin este incert.

Caen a pierdut 7 din cele 8 deplasări din Ligue 1 din acest sezon, înscriind doar 5 goluri și încasând 16–un bilanț jalnic, cel mai prost din campionat. 14 din ultimele 16 meciuri ale lui Monaco au avut minim 3 goluri, la fel ca și ultimele 3 disputate de Caen.

Mizăm pe victoria gazdelor și minim 3 goluri înscrise în meci la cote de 1.75 cu mize 7/10.

Nantes vs. Montpellier, ora 21.50 

După întâlnirea din Cupa Ligii din urmă cu o săptămână, soldată cu victoria lui Nantes, cele două se întâlnesc din nou, iar gazdele par a fi echipa în formă mai bună, deși se află pe penultimul loc. Sergio Conceicao are întreg lotul valid, iar moralul este bun după victoria de la Angers. Montpellier a obținut un nou succes categoric pe propriul teren, dispunând cu 4-0 de Bordeaux, dar în deplasare nu a cunoscut încă succesul, înregistrând doar 4 egaluri în 9 deplasări, fiind echipa cu cea mai slabă defensivă pe teren străin din Ligue 1 (24 de goluri primite în 9 meciuri, o medie de aproape 3 goluri la meci).

Mizăm pe linia de handicap asiatic peste 2 goluri la valoarea de 1.65 cu 7/10.

PSG vs. Lorient, ora 21.50 

PSG continuă să șchiopăteze și a înregistrat un nou eșec în deplasarea de la Guingamp din weekend, fiind aproape să egaleze numărul de înfrângeri suferite în ultimele două sezoane la un loc. Distanța față de liderul Nice s-a mărit la 7 puncte, iar la nivel de management se vorbește despre predarea ștafetei de director general către fostul președinte al Franței, Nicola Sarcozy. Angel di Maria este total ieșit din formă și acesta este un motiv în pluse de îngrijorare pentru conducere. Despre Lorient nu sunt prea multe de spus, lanterna roșie având un bilanț catastrofal în deplasare, cu doar 2 puncte adunate în 9 partide și o medie de minim 2 boabe încasate pe meci.

Recomandăm minim 3 goluri marcate de parizieni la cote de 1.70 cu mize 4/10.

St Etienne vs. Nancy, ora 21.50 

Ultimul meci al anului îi oferă șansa celui de-al treilea portar din lotul alb-verzilor să apere în primul său meci din postura de titular din moment ce Ruffier este accidentat și Jessy Moulin suspendat. Antrenorul Cristophe Galtier speră că se va putea baza pe serviciile căpitanului Loic Perrin, în lipsa lui încasându-se un număr destul de mare de goluri. De partea cealaltă, antrenorul Pablo Correa nu se poate baza pe Assembe și Vincent Marchetti. Nancy nu a câștigat niciun meci din ultimele 7 deplasări, iar ultimele 5 partide consecutive disputate de St Etienne pe Stade Geoffroy-Guichard au produs maxim 2 goluri. Același meci a vut loc între cele două miercurea trecută în Cupa Ligii, iar Nancy a reușit să se califice câștigând cu 1-0.

Această partidă pare destul de tricky pentru pariori, iar recomandarea noastră este NO BET!

[subtitle] Germania, Bundesliga [/subtitle]

FC Koln vs. Bayer Leverkusen – ora 21:00

Koln a scăzut în exprimare destul de mult în ultimele patru etape, lucru reflectat în rezultatele înregistrate. Trei remize și o înfrângere dură cu Hoffenheim, 0-4, însă chiar și așa defensiva este una din cele mai bune din Bundesliga. Forma slabă se datorează poate și faptului că Modeste nu a marcat în toate aceste partide, cel care se află pe locul 2 în clasamentul golgheterilor ai campionatului.

Leverkusen este foarte inconstantă în acest sezon, a pierdut puncte prețioase cu Freiburg și Ingolstadt acasă și este doar pe locul 9. Și oaspeții acestei partide pot avea o explicație pentru aceste rezultate destul de modeste, absențele de lungă durată ale lui Bellarabi, Volland sau Kiessling.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.75 și încredere 5/10.

FC Bayern vs. Red Bull Leipzig – ora 21:00

Este poate momentul adevăratului pentru Leipzig, deoarece întâlnește campioana en-titre și cea mai puternică echipă din Bundesliga. Bayern vine după doar 1-0 cu Darmstadt, unde a avut posesie 73% și doar două șuturi pe poartă. Rezervă meciul trecut, Lahm este în continuare incert, la fel ca și Coman. Boateng va lipsi 100%.

Leipzig a reacționat bine după înfrângerea de la Ingolstadt și a trecut de Hertha în stil de mare echipă, 2-0. Red Bull a dominat jocul, berlinezii neavând niciun șut pe poartă în cele 90 de minute!

Este primul meci direct dintre cele două echipe.

Recomandăm cote minime de 2.50 pentru 1 & GG și încredere 3/10.

Hertha Berlin vs. Darmstadt – ora 21:00

Pentru prima oară, Hertha are două înfrângeri consecutive. Doar că seria se poate rupe miercuri, în condițiile în care la Berlin se deplasează cea mai slabă echipă din Bundesliga, Darmstadt, care are doar opt puncte strânse în cele 15 etape. Înfrângerea cu Werder este singura sincopă a Herthei din acest sezon de acasă, iar defensiva pare fi punctul forte, cu doar patru goluri încasate.

Darmstadt nu a scos niciun punct în meciurile de afară de până acum, iar semnele nu par a fi încurajatoare, chiar dacă a pierdut doar 0-1 cu Bayern.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru 1 solist și încredere 5/10.

Hoffenheim vs. Werder Bremen – ora 21:00

Hoffenheim continuă să surprindă plăcut. A rămas singura echipă din Bundesliga neînvinsă și după meciul cu Dortmund, o nucă foarte tare, unde chiar a avut o șansă mare de a se impune. Wagner este din ce în ce mai periculos pentru porțile adverse, are 8 goluri înscrise până acum, fiind al cincilea în campionat în topul marcatorilor.

Werder a arătat mult mai prudent în ultimele două etape, după ce până acum fusese formația care înregistrase doar meciuri cu multe goluri. Forma este excelentă, cu opt puncte strânse în patru etape, astfel că a ajuns pe 14, cu trei lungimi peste locul de baraj.

Recomandarea noastră este GG & 3+ la cote minime de 1.65 și încredere 6/10.

Ingolstadt vs. Freiburg – ora 21:00

Ingolstadt arată bine cu Maik Walpurgis pe banca tehnică. După 1-0 cu Leipzig, nou-promovata a învins cu 2-1 și la Leverkusen și speră din nou la salvarea de la retrogradare. În plus, Mathew Leckie revine după suspendarea de o etapă și va fi din nou folosit ca titular.

Freiburg pare să fi depășit pasa proastă și, în ciuda faptului că primește în continuare gol, are trei partide consecutive în care nu a pierdut. Este o mică performanță, în condițiile în care două dintre oponente reprezintă Germania în Europa, Leverkusen și Schalke. Maximilian Philipp, golgheterul echipei, este recuperat și poate evolua în acest meci.

Recomandăm goluri marcate în ambele porți la cote minime de 1.80 și încredere 4/10.

[subtitle] Italia, Serie A [/subtitle]

Inter vs. Lazio – ora 21:45

Inter are o șansă mare de a se apropia de locurile de Europa, în condițiile în care întâlnește o posibilă rivală pentru ocuparea locului 3. Milanezii au legat două victorii în campionat pentru prima oară după trei luni de zile, iar foarte important este că nu a primit gol.

Lazio are un sezon bun și a confirmat acest lucru chiar dacă a dezamăgit în derby-ul cu Roma. 2-1 cu Sampdoria și 3-1 cu Fiorentina, iar Radu Ștefan și compania au ajuns la un punct de locul 2 din nou.

Inter a mutat într-un sistem 3-4-1-2, dar pentru acest meci are două absențe mari, Joao Mario și Felipe Melo, suspendați. În schimb, Lazio va aborda, foarte probabil, acest meci cu același 11 ca și cu Fiorentina.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru peste 2.5 goluri marcate și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.