Biletul Zilei: cota 3.10 pentru varianta propusă marți medium-stakes

0

Biletul Zilei propune pentru marți o variantă foarte interesantă formată dintr-un singur meci, a cărui cotă finală ne avantajează și se situează la o valoare mai mult decât decentă.

Vom parcurge în cele ce urmează câteva aspecte care argumentează decizia noastră și modul în care am decis să mizăm pe selecția respectivă.

Chelsea își continuă cursa spre titlul de campioană Premier League și trebuie să aibă mare grijă din moment ce Tottenham pare o echipă zburdalnică și care nu are nimic de pierdut, dar trece printr-o formă excepțională și s-a apropiat la doar 4 puncte, fiind singura echipă ce poate pune probleme reale în această bătălie, cu 6 etape rămase până la final.

Southampton este la jumătatea clasamentului, cu 40 de puncte în 31 de etape, iar evoluțiile lor sunt oscilante. În deplasările recente, cei de la Southampton au înregistrat 3 victorii în ultimele 4 partide, singura înfrângere fiind suferită pe terenul lui Tottenham, 2-1.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Între timp, Chelsea a acumulat 13 victorii în ultimele 15 partide disputate pe Stamford Bridge, dar defensiva redutabilă a lui Antonio Conte a început să prezinte fisuri. Chelsea a primit gol în 11 din ultimele 13 partide, înscriind și ei în 12 dintre acestea. La meciurile de acasă au terminat fără gol primit în doar unul din ultimele 6! De cealaltă parte, Southampton a înscris în 4 din ultimele 5 deplasări.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Gary Chaill a revenit la antrenamente după ce a lipsit la victoria cu 4-2 din cupă cu Tottenham, iar Willian a plecat direct la cabine după ce a fost schimbat în același meci, semnalând o accidentare. Eden Hazard și Diego Costa au fost menajați în weekend pentru acest meci.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

La Southampton revine Oriol Romeu după suspendarea de 2 etape, dar Claude Puel tot are probleme cu absențele fundașului central Virgil Van Dijk, Matt Targett sau Charlie Austin. Tripleta ofensivă a sfinților, cu Gabbiadini susținut pe flancuri de Boufal și Redmond, este în creștere de formă.

Vom asista la o întâlnire între două echipe ce utilizează sisteme identice, 3-4-3 și ne putem aștepta la un meci deschis, cu multe faze de poartă. 5 din ultimele 6 partide directe disputate pe Stamford Bridge au produs minim 3 goluri, la fel ca 13 din ultimele 15 disputate de Chelsea în Premier League pe acest teren. Elevii lui Conte au marcat minim 2 goluri în 6 din ultimele 7 partide de acasă.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Antonio Conte a pierdut deja 2 meciuri în aceeași lună, Aprilie, cu unul mai mult decât a pierdut în intervalul Octombrie 2016-Martie 2017. Singura dată când tehnicianul italian a pierdut 3 meciuri în aceeași lună la nivel de primă divizie a fost în Noiembrie 2009 când antrena pe Atalanta.

Ne putem aștepta la un meci plăcut între o echipă cu un obiectiv foarte clar și una care poate prezenta amenințări ofensive la orice fază, însă cu fisuri ale sistemului ofensiv ce pot fi exploatate foarte ușor de jucătorii de mare valoare din atacul lui Chelsea. Posibil 2-1 sau 3-1.

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Chelsea vs. Southampton 1 & ambele înscriu 3.10 4-2 Da
COTĂ FINALĂ: 3.10MIZĂ (unități): 4/10 Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Unibet

VEZI AICI CUM POȚI CÂȘTIGA PESTE 4500 DE RON PE SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI CU DOUĂ PONTURI DE LA SUPERBET!

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: goal.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.