Biletul Zilei: medium-stakes pentru varianta de miercuri bazată pe selecții surpriză

0

Biletul zilei a revenit pe o traiectorie pozitivă după câștigul de ieri la cota 3.10 și asta este foarte bine, deoarece această secțiune a trecut printr-o perioadă de câteva zile în care selecțiile combinate au fost lovite de ghinion.

Pentru astăzi mizăm pe 2 meciuri din România, care nu se află în prim-planul pariorilor din moment ce avem meciuri și din campionate mai importante, însă noi le-am reperat ca potențiale surse de profit.

CSA Steaua București se deplasează astăzi la Focșani pentru a disputa un meci din cadrul play-out-ului Ligii Naționale de Handbal Masculin. Gazdele se află pe poziție de baraj pentru retrogradare, la doar 2 puncte sub ocupanta locului secund, CSU Suceava, cu șanse reale de salvare.

Steaua este pe primul loc și vine după 3 victorii consecutive, însă astăzi se confruntă cu 3 absențe destul de importante: Kostadinovici, Szoke și Ungureanu. La Focșani se câștigă greu și Steaua a simțit pe pielea ei acest lucru când au remizat dramatic în sezonul regulat. CSM Focșani are 4 victorii și 1 egal în ultimele 5 meciuri disputate pe propriul teren.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Cea de-a doua selecție este din fotbal, din liga secundă, unde Chindia Târgoviște primește pe propriul teren vizita Luceafărului Oradea. Chindia are 6 victorii din ultimele 7 partide disputate acasă, înscriind de fiecare dată minim 2 goluri, în timp ce Luceafărul Oradea vine după o înfrângere dubioasă la Balotești și nu a mai cunoscut gustul victoriei de aproape 5 luni, mai exact din 3 decembrie când a câștigat la Clinceni.

Ai pariat ieri pe cotele de 4.10 și 5.73 formate exclusiv din meciurile din semifinalele Cupei României? Primele 2 ponturi au ieșit ieri! Vezi aici cum se poate câștiga azi!

Chindia a dat de pământ cu FC Brașov înainte de Paști, învingându-i pe stegari cu 4-0 și nu a renunțat la visul promovării deoarece cu o victorie s-ar apropia la 4 puncte de locul de baraj și la doar 6 puncte și un meci în minus față de ocupanta locului secund, UTA Arad. Oradea adeschis scorul la Balotești etapa trecută, apoi situația a fost răsturnată pe tabela de marcaj de către gazde în repriza secundă. În minutul 95 Oradea a primit o lovitură de la 11 metri, ratată cu nonșalanță de autorul golului, atacantul Marius Matei.

Fără griji în privința retrogradării, Oradea poate fi un partener acceptabil pentru echipele cu implicații în lupta la promovare sau la evitarea retrogradării!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Națională CSM Focșani vs. Steaua Focșani +2.5 1.30 20-27 Nu
 Romania Fotbal Liga 2Târgoviște vs. Oradea 1 1.70 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.21MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Betano

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.