Flash Tips: vezi ponturile și argumentările de pariere single pentru miercuri

0

Astăzi avem parte de activitate decentă în calendarul competițional și am ales 4 meciuri din fotbal pe care le-am analizat și argumentat pentru cititori.

Pontul din baschet oferit ieri ne-a adus o cotă de 2.00 obținută fără emoții, iar meciurile de snooker se vor continua astăzi.

Valencia – Real Sociedad, La Liga

Real Sociedad forțează în acest final obținerea unui loc care să îi asigure prezența în Europa League pentru sezonul următor în timp ce Valencia este lipsită de orice grijă pentru acest final de sezon.

Valencia traversează un sezon sub așteptări. Apărarea este principala problemă a liliecilor. În 3 din ultimele 4 partide Valencia a încasat minim un gol. Pe Mestalla, liliecii au înscris în 6 din ultimele 7 meciuri. Real Sociedad vine după 3 înfrângeri în deplasare dar două dintre ele au fost suferite în deplasările de la Barcelona și Athletico Madrid.

Bascii nu au încheiat niciun meci la egalitate în deplasările din acest sezon.  În 9 din ultimele 10 meciuri, Real Sociedad a primit minim un gol, ceea ce înseamnă că defensiva începe să dea semne de slăbiciune.

Pronostic: X2 & AMBELE MARCHEAZĂ

Cota: 2.25 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ai bonus 450 de RON)

Miză: 4/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Arsenal – Leicester, Premier League

În acest meci se întâlnesc două dintre cele mai mari dezamăgiri ale acestui sezon de Premier League. Chiar dacă în week-end s-au calificat în finala Cupei Angliei, tunarii în Premier League mai au ca obiectiv realist, doar obținerea poziției a 6-a. Arsenal nu a pierdut în ultimele 14 meciuri pe Emirates în Premier League.

Arsenal este echipa care în acest sezon a încheiat cele mai multe meciuri cu peste 2,5 goluri. Acestui sezon se datorează și problemele apărute în privința băncii tehnice acolo unde Arsene Wenger este tot mai contestat.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Despre Leicester lumea aproape că a uitat că este campioana sezonului trecut. Leicester a marcat cel puțin un gol în ultimele 8 etape de Premier League. Campioana sezonului trecut câștigă foarte greu pe teren străin. În acest sezon a obținut doar o victorie în deplasare. În meciurile pe care vulpile le dispută în deplasare se înscriu în medie 3,1 goluri. Pentru Leicester cea mai importantă absență este cea a fundașului  Wes Morgan. Pentru tunari o absență foarte importantă este cea a lui Mustafi.

Pronostic: 1X & AMBELE MARCHEAZĂ

Cota: 1.85 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ai bonus 450 de RON)

Miză: 4/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Deportivo La Coruna – Real Madrid, La Liga

După ce a pierdut cu scorul de 3-2 în El Clasico, Real Madrid nu mai are voie să facă pași greșiți pentru a rămâne pe prima poziție în Primera. După El Clasico Realul a mai pierdut doi jucători. Pe lângă Pepe care este accidentat de o perioadă lungă, pentru această deplasare vor lipsi și Bale dar și Ramos. Zizou speră în refacerea lui Varane pentru a avea siguranță în centrul apărării.

Realul este cea mai în formă echipă din La Liga în meciurile din deplasare. Are 5 victorii în ultimele 5 meciuri din Primera și 7 victorii din 7 meciuri în toate competițiile. În 10 din ultimele 11 meciuri ale echipei Los Blancos au marcat ambele echipe minim un gol.

Echipa românului Florin Andone, a marcat minim un gol în 2 din ultimele 3 meciuri. În ultimele 4 meciuri pe teren propriu Super Depor a obținut 2 victorii în compania unor echipe mai bine clasate în clasament. Mai mult, una dintre aceste victorii a fost în fața Barcelonei. 5 partide din ultimele 6 jucate de Depor au fost meciuri în care a marcat o singură echipă.

Pronostic: X2 & AMBELE MARCHEAZĂ

Cota: 1.90 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ai bonus 450 de RON)

Miză: 4/10

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Crystal Palace – Tottenham, Premier League

După ce au reușit să producă surpriza în week-end și să câștige pe Anfield, cu scorul de 2-1, Crystal Palace întâlnește o altă echipă care se luptă pentru primele poziții în clasament. Pentru Crystal Palace se pare că au trecut emoțiile retrogradării, mai ales după forma bună pe care o traversează. Gazdele de astăzi au obținut 7 puncte din ultimele 3 partide.

Cei de la Crystal Palace au obținut 6 victorii în ultimele 8 etape de Premier League. În ultimele 8 meciuri ofensiva celor de la Crystal Palace a modificat tabela de marcaj de fiecare dată.  Tottenham vine după eliminarea din Cupa Angliei, tocmai de Chelsea. Acest lucru poate fi un mesaj că se axează exclusiv pe campionat. Cei de la Tottenham vin după 7 victorii în ultimele 7 etape din Premier League. Oaspeții au nevoie de cele 3 puncte pentru a nu pierde contactul cu Chelea care a câștigat aseară cu 4-2 în fața celor de la Southampton.

În toate cele 7 etape Kane și compania au înscris minim două goluri. Rose și Lamela sunt cele mai importante absențe pentru Tottenham, în timp ce pentru gazde Dann și Wickham se află în capul listei de absenți. În ultimele 5 etape Crystal Palace a învins adversari ca: Liverpool, Arsenal și Chelsea. La conferința de presă de ieri Sam Allardyce a anunțat că va face schimbări importante față de victoria de la Liverpool, deoarece mult mai important pentru el este meciul de sâmbătă când primesc vizita lui Burnley.

Pronostic: X2 & AMBELE MARCHEAZĂ

Cota: 2.00 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ai bonus 450 de RON)

Miză: 6/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.