Biletul Zilei: joi mizăm pe 2 meciuri cu șanse foarte bune de câștig

0

Biletul zilei de astăzi combină pe aceeași variantă 2 meciuri ale căror șanse individuale de câștig sunt de 60%, respectiv 68% conform cotelor primite.

Cele două meciuri sunt din fotbal și implică jucători români chiar dacă nu ambele sunt din România.

Anderlecht se apropie de un nou titlu în Belgia. Echipa lui Stanciu și Chipciu are 5 puncte avans față de Gent. În acest play-off Aderlecht își devedește valoarea. În 4 meciuri echipa gazdă este neînvinsă,  a obținut 3 victorii și un rezultat de egalitate. Anderlecht este singura echipă care a primit doar un gol în play-off și au marcat în 8 din ultimele 9 meciuri din Jupiler League.

Charleroi forțează obținerea unui loc de cupă europeană pentru următorul sezon.  Două egaluri cu scoruri identice 1-1 și o victorie a obținut Charleroi în play-off. Anderlecht are avantajul moral în fața adversarilor de astăzi deoarece au câștigat ultimele 9 partide consecutive disputate pe propriul teren. În campionatul Belgiei, Charleroi a reușit 3 remize în ultimele 3 deplasări.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Meci mare pentru suporterii olteni pe municipalul din Severin astăzi. CSU Craiova primește vizita lui FC Voluntari în meciul tur din semifinalele Cupei României, competiție în finala căreia gazdele nu au mai ajuns de 17 ani! Mulțescu se confruntă cu probleme de lot, Băluță, Zlatinski și Mateiu fiind suspendați, însă tehnicianul anunță elemente surpriză în linia mediană.

Pentru Voluntari este o premieră prezența în semifinalele competiției, dar întâlnirile directe cu Craiova nu le produc amintiri prea plăcute, ei fiind învinși în 5 din cele 6 jocuri disputate, ultima dată bifând o înfrângere destul de dură, 0-5, în februarie.

Superbet a pregătit cote speciale pentru această partidă din semifinalele Cupei României și îți recomandăm cu tărie să le verifici aici: https://www.superbet.ro/craiova-voluntari.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Belgia Fotbal Jupiler League Anderlecht vs. Charleroi 1 1.47 0-1 Nu
 Romania Fotbal Cupa României CSU Craiova vs. Voluntari 1 1.65 0-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.42MIZĂ (unități): 6/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.