Flash Tips: 4 recomandări argumentate de echipa noastră pentru joi

0

Recomandările de pariere single de astăzi sunt cotate foarte bine și includ cele 3 meciuri care se dispută în etapa din La Liga plus marele derby al orașului Manchester dintre Mourinho și Guardiola.

Manchester City vs. Manchester United, Premier League

Zi de meci mare în Premier League, rare fiind momentele în care derby-ul de Manchester să se dispute joia. Eliminarea de sâmbătă din FA Cup a adus confirmarea faptului că Guardiola va termina fără trofeu câștigat primul sezon petrecut la Mancheter City. Acum bătălia se dă pentru un loc de TOP 4, unde Arsenal se luptă cot la cot cu cele două rivale după victoria de aseară, dar și cu Liverpool. Practic avem 4 candidate pe ultimele 2 locuri de Champions League rămase pentru Premier League, Chelsea și Tottenham fiind asigurate de prezența la masa bogaților sezonul următor.

NU UITA CĂ UNIBET A PREGĂTIT O PROMOȚIE SPECIALĂ PENTRU TOȚI JUCĂTORII CARE PARIAZĂ PE ACEST DERBY, OFERIND UN FREEBET DE 25 DE RON PENTRU FIECARE GOL MARCAT. VEZI DETALIILE PROMOȚIEI AICI, IAR DACĂ ÎȚI FACI  UN CONT NOU DE JUCĂTOR PRIN ACEST LINK, VEI PRIMI DIN PARTEA NOASTRĂ UN CADOU DE 227 DE LEI!

Pentru United mai există și varianta câștigării Europa League, dar pentru celelalte nu există plan de rezervă, astfel că Guardiola simte presiunea rezultatelor pe acest final de campionat.

Ultima dată când acest derby s-a disputat joia, a fost în Noiembrie 1994 și s-a terminat cu victoria „diavolilor” cu 5-0, Andrei Kanchelskis reușind un hattrick.

Jose Mourinho a câștigat doar 4 din ultimele 18 dueluri cu Guardiola (6 egaluri și 8 înfrângeri), iar în fața lui Manchester City nu a mai câștigat de 4 meciuri, după ce a avut o serie de 6 victorii consecutive în perioada Decembrie 2005-Februarie 2014.

Wayne Rooney este golgheterul acestui derby cu 11 reușite, dar fără gol în ultimele 5. Aguerro a reușit 8 goluri în 10 apariții în acest derby, dar nu a mai marcat în ultimele 2 meciuri.

Doar Chelsea a reușit să se impună pe terenul lui City în acest sezon, dar United este neînvinsă de 23 de meciuri în Premier League.

Multe absențe din tabăra lui United, care după ce l-a pierdut pe Zlatan, nu se va putea baza nici pe Pogba în acest derby, Mourinho confirmând că va fi menajat pentru semifinala de Europa League, după ce a fost schimbat în urma unei accidentări în meciul de la Burnley.

Pronostic: 1X & ambele marchează

Cota: 2.20 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și prinde această cotă chiar acum)

Miza: 5/10

Athletic Bilbao vs. Betis Sevilla, La Liga

Athletic Bilbao are nevoie de victorie pentru a reveni pe pozitia a 6-a a clasamentului, după victoria de aseară a celor de la Real Sociedad. În ultimele 5 meciuri bascii au obținut 4 victorii ceea ce înseamnă că sunt într-o formă foarte bună. În 9 din ultimele 10 meciuri cei de la Bilbao au înscris minim un gol ceea ce înseamnă că ofensiva bascilor își face datoria.

În fața propriilor fani echipa pregătită de Ernesto Valverde a suferit doar două înfrângeri, fiind pe poziția a 3-a într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu. 4 din ultimele 6 partide ale bascilor au fost meciuri în care au înscris ambele echipe.

Astăzi Athletic Bilbao va întâlni pe Betis Sevilla, echipă scăpată de orice griji în privința retrogradării. În ultimele 6 meciuri echipa lui Alin Toșca a obținut 3 victorii și 3 egaluri. În meciurile din deplasare Betis are o medie de 2 goluri primite în fiecare meci. 6 din ultimele 7 meciuri ale oaspeților de astăzi jucate în deplasare au fost meciuri în care au marcat ambele echipe.

Pronostic: 1 & ambele marchează

Cota: 3.20 la Unibet (fă-ți cont aici și prinde această cotă chiar acum)

Miza: 2/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Sevilla vs. Celta Vigo, La Liga

După ce la începutul sezonului Sevilla era văzută ca și o contracandidată la titlu pentru Real și Barca, andaluzii au pierdut și poziția  a 3-a. Sevilla are al 4-lea atac din Primera Division, iar în 4 din ultimele 5 meciuri ale gazdelor de astăzi, a marcat o singură echipă. Pe propriul teren andaluzii înscriu în medie aproape două goluri pe meci, și au suferit o singură înfrângere în acest sezon.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

În urma ultimelor rezultate Celta Vigo a coborât pe poziția a 10-a a clasamentului. Celta a reușit la mijlocul săptămânii trecute calificarea în semifinalele Europa League, acolo unde va întâlni pe United. Cu 3 înfrângeri în ultimele 4 etape din Primera, Celta este într-o cădere vizibilă, în Spania.  În 4 din ultimele 6 meciuri din Primera, Celta a marcat minim un gol pe partidă.

Pentru acest meci Sevilla nu se va putea baza pe Carrico și Escudero, două absențe importante. Pentru oaspeți cei mai importanți jucători absenți vor fi Rosii și Planas.

Pronostic: 1 & ambele marchează

Cota: 2.55 la Unibet (fă-ți cont aici și prinde această cotă chiar acum)

Miza: 3/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Alaves vs. Eibar, La Liga

În acest meci se vor întâlni două echipe care se află în prima jumătate a clasamentului. Eibar ete surpriza plăcută a acestui sezon prin rezultatele pe care le-a obținut. Deportivo Alaves este o echipă foarte imprevizibilă care are fluctuații în joc de la meci la meci.

Alaves vine după ce în ultimele 5 meciuri a acumulat 3 înfrângeri. În 9 din ultimele 12 partide cei de la Alaves au marcat minim un gol. În meciurile celor de la Alaves se înscriu în medie în acest sezon 2,2 goluri. 3 din ultimele 4 meciuri ale gazdelor s-au terminat cu mai puțin de 2,5 goluri marcate. Gazdele sunt campioana egaurilor în acest sezon în care au reușit să încheie 11 meciuri nedecis.

Eibar vine după două înfrângeri în care nu a marcat niciun gol. 6 din ultimele 9 partide a echipei oaspete s-au încheiat cu goluri de ambele părți. În 8 din ultimele 10 partide Eibar a marcat minim un gol.

Pronostic: X 

Cota: 3.20 la Unibet (fă-ți cont aici și prinde această cotă chiar acum)

Miza: 2/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.