Flash tips: 4 recomandări argumentate pentru vineri

0

Ispravă demnă de aplaudat a tipsterilor noștri ieri, când au indicat corect cote de 3.20, 2.55 și iar 3.20 în articolul de Flash Tips.

Pentru astăzi sunt argumentate și analizate alte 4 partide care sperăm să genereze profituri la fel de consistente pentru cititorii noștri.

Concordia Chiajna vs. CSMS Iași, Liga 1

Fără victorie din februarie, Concordia se află într-o situație foarte dificilă în clasamentul play-out-ului: penultimul loc, la un punct de Pandurii și cinci de Timișoara. Poli Iași este lider în acest mini-campionat, fiind singura formație neînvinsă după tur.

Chiajna a pierdut ultimul meci disputat, 0-2 cu FC Voluntari, o partidă pe care a început-o bine, dar în care a cedat complet după momentul primului gol primit. Dan Alexa a primit însă credit în continuare din partea conducerii, deși rezultatele sunt mult sub așteptări, jucătorii fiind de partea tehnicianului.

Moldovenii vin după două remize albe, una la Voluntari și una cu ASA Târgu Mureș pe teren propriu, dar se mențin pe prima poziție în condițiile în care Gaz Metan a cedat la Timișoara, 0-1. Băieții lui Eugen Neagoe nu au primit gol în ultimele patru deplasări, iar la Chiajna au pierdut un singur meci dintr-un total de șase. Alexandru Ciucur, Bădic şi Moldovan au fost lăsați la Iași de către tehnicianul echipei.

Pronostic: 1X & NU marchează ambele echipe

Cotă: 2.50 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și prinde cota)

Miza: 3/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Villareal vs. Sporting Gijon, La Liga

Atât Villareal cât și Sporting Gijon au nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Villareal dorește să rămână pe un loc de Europa în timp ce Sporting are nevoie de puncte ca de aer în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Villareal vine după 4 victorii în ultimele 5 etape, iar în ultimul meci au obținut un succes mare în deplasarea de la Athletico Madrid.

Chiar dacă submarinul galben are o defensivă foarte bună statisticile ne arată că în 3 din ultimele 4 partide au marcat ambele echipe. Gazdele sunt echipa care în acest sezon au terminat cele mai multe meciuri cu mai puțin de 2,5 goluri. Din 34 de etape disputate 21 s-au încheiat cu sub 2,5 goluri.

Sporting Gijon își joacă una dintre ultimele șanse pentru salvarea de la retrogradare. Cu o medie de aproape 2 goluri primite pe meci defensiva oaspeților este una dintre cele mai slabe din Primera Division.  În ultimele 12 etape Sporting Gijon a obținut un singur succes. Acest lucru înseamnă că se află pe o pantă descendentă. Ultimele patru meciuri ale oaspeților au fost partide în care au marcat ambele echipe.

Pronostic: 1 & peste 2,5 goluri

Cotă: 1,95 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și prinde cota)

Miza: 4/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Leverkusen – Schalke, Bundesliga

Două dintre cele mai mari dezamăgiri a acestui sezon de Bundesliga se vor întâlni astăzi în meci direct. Vecine de clasament, cele două adversare încearcă să mai spele din rușinea acestui sezon, deoarece după ce loturi au ambele echipe meritau mai mult.

În ultimele 9 etape jucate în Bundesliga, Leverkusen a obținut un singur succes ceea ce pentru o echipă de talia farmaciștilor este prea puțin. În 5 din ultimele 7 meciuri ale celor de la Leverkusen doar o singură echipă a reușit să înscrie. Pe propriul stadion gazdele de astăzi nu au câștigat de 5 partide în toate competițiile.

Pe lângă sezonul foarte slab pe care îl traversează Schalke, la mijlocul săptămânii trecute s-a adăugat și eliminarea din sferturile Europa League. În ultimele 5 etape de Bundesliga meciurile celor de la Schalke s-au terminat cu goluri de ambele părți.  Cele 2 adverare de astăzi au inii de clasament egale în ultimele 5 etape, obținând fiecare o victorie, două remize și două înfrângeri.

Pronostic: X la pauză sau final

Cotă: 1.90 la Superbet

Miza: 5/10

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Angers – Lyon, Ligue 1

Calificată în semifinalele Europa League, acolo unde va întâlni pe Manchester United, Olympique Lyon va încerca să își revină și pe plan intern. Pentru Angers, cu 4 etape înainte de final acest sezon pare să fie aproape încheiat deoarece nu mai au mari emoții în privința retrogradării, având un avans consistent  față  de echipele aflate în zona retrogradării.

Angers este cea mai slabă echipă din Ligue 1 dacă privim ca formă de moment. Cu 4 înfângeri în ultimele 4 meciuri gazdele speră să pună capăt acestei serii nefaste. Principala problemă a celor de la Angers este  ofensiva, deoarece au reușit să înscrie destul de puține goluri.

Olympique Lyon nu traversează nici ea o formă extraordinară, pentru că ei vin după 2 înfrângeri suferite în ultimele 2 meciuri. Ofensiva celor de la Lyon este foarte puternică. În ultimele 11 meciuri a marcat de fiecare dată minim un gol.  Lyon este o echipă cu un lot mai puternic decât al celor de la Angers, astfel că astăzi sunt favoriți la cele 3 puncte.

Pronostic: 2 sau 3 goluri în meci

Cotă: 2,05 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici și prinde cota)

Miza: 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.