Biletul Zilei: vezi pe ce mizam vineri la cota 3.01

0

Biletul Zilei propune pentru astăzi o variantă formată din 2 evenimente a căror combinație ne oferă un factor multiplicator final de 3.01.

Partida care deschide etapa de Serie A este un meci ce se dispută sub aspecte destul de interesante. Atalanta este tot mai aproape de o calificare în cupele europene după o pauză de 26 de ani, în timp ce Juventus se apropie de un nou titlu, dar are în față la mijlocul săptămânii viitoare primul meci din semifinalele Ligii Campionilor, cu Monaco.

Atalanta n-a făcut însă un meci fantastic etapa trecută, deși a învins pe Bologna cu 3-2 pe teren propriu. Bergamezii au marcat la fiecare șut pe spațiul porții, iar Bologna se poate declara nemulțumită cu acel rezultat. În schimb, Juventus și-a continuat marșul de pe teren propriu, 4-0 cu Genoa, în ceea ce a fost a 17-a victorie din tot atâtea meciuri în Serie A disputate pe Juventus Stadium. Massimiliano Allegri ar putea menaja câțiva jucători în perspectiva duelului cu Monaco, programat pe 3 mai.

Juventus s-a impus în cele două meciuri directe din acest an, 3-1 și 3-2, ambele disputate pe teren propriu.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Meciul din Bundesliga secundă dintre Union Berlin și Sandhausen este foarte important pentru gazde, care se află în lupta pentru promovare. Aceștia sunt neînvinși în 23 din ultimele 25 de partide disputate pe propriul teren și sunt nevoiți să recupereze punctele pierdute etapa trecută la Stuttgart.

Sandhausen este la mijlocul clasamentului și a pierdut ultimele 4 deplasări consecutive la Union Berlin. Pentru acest meci, oaspeții nu se pot baza pe 4 titulari de bază: fundașul Gordon și atacantul Wooten sunt accidentați, iar mijlocașul central Linsmayer și fundașul Klingmann sunt suspendați.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Atalanta vs. Juventusambele marchează 1.92 1-1 Da
 Germania Fotbal Bundesliga 2 Union Berlin vs. Sandhausen 1 1.57 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 3.01MIZĂ (unități): 6/10 Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.