Biletul zilei: câștigăm cu meciurile din cupele europene!

0

Combo-ul zilei de miercuri este format din cele două partide europene din fotbal, Ajax-Lyon, respectiv AS Monaco-Juventus. Sunt două dueluri ce ne-au atras atenția și pe care le-am analizat atent.

A doua semifinală a Ligii Campionilor ne aduce la lucru surpriza acestui sezon, AS Monaco, și Juventus. Cele două echipe sunt pe prima poziție în campionatele interne cu mari șanse de a ieși campioane și astfel se pot concentra pe această dublă.

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Monaco are șansa unei noi finale la 13 ani distanță. De când au început fazele eliminatorii monegascii marchează 3 goluri în fiecare partidă, în partidele cu Manchester City dar și cu Borussia Dortmund. Defensiva gazdelor este cea mai slabă dintre toate cele 4 semifinaliste primind în acest sezon 16 goluri. În ultimele 15 meciuri echipa lui Leonard Jardim a suferit doar 2 înfrângeri, ambele în fața echipei PSG.

Juventus în 10 meciuri din Champions League a primit gol doar în două dintre ele. Italienii sunt neînvinși în acest sezon iar în meciurile din deplasare au obținut 4 victorii și un egal pe Camp Nou în sferturile de finală. În ultimele 22 de partide bianconerii au suferit o singură înfrângere. Juventus are de partea sa, experiența la acest nivel, în ultimii anii fiind o prezență constantă în fazele superioare a celei mai puternice competiții intercluburi.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Atât Ajax, cât și Lyon speră la finala de la Stockholm și apoi la marele trofeu ce ar însemna salvarea sezonului. Această confruntare se anunță ca fiind una foarte echilibrată. Ambele echipe au avut un parcurs greu în acest sezon, dar ele și-au arătat valoarea și au ajuns la un singur pas de finală.

Ajax Amsterdam câștigat ultimele 10 meciuri disputate pe propriul teren. În fazele eliminatorii ale Europa League a eliminat pe Legia, Copenhaga și pe Schalke în urma celor două reprize de prelungiri.  În 5 din 6 meciuri disputate în fața propriilor fani ’’lăncierii’’ nu au primit gol. Ajax vine după două înfrângeri, ambele în deplasare. Au pierdut 2-0 la Schalke unde totuși au obținut calificarea și înfrângerea de la Eindhoven în fața PSV-ului.

Olympique Lyon a avut un traseu foarte greu în această primăvară. Francezii au fost nevoiți să elimine pe Alkmaar, AS Roma și Besiktas. Cu echipa turcă au avut nevoie chiar de lovituri de la 11 metri. În primăvara Europa League Lyon  a marcat în fiecare meci, iar în deplasare a înscris în 5 din cele 6 deplasări.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor AS Monaco vs. Juventus Juventus marchează 1.24 0-2 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Ajax vs. Lyon GG & 3+ 1.80 4-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.30MIZĂ (unități): 8/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.