Flash tips: patru ponturi argumentate pentru joi

0

Nu avem fotbal, dar avem handbal și tenis. Echipa noastră v-a pregătit patru pronosticuri pentru joi, la cote extrem de tentante, însă foarte important și cu șanse bune de reușită.

România vs. Serbia, Handbal Masculin, Preliminarii CE

România începe etapa a treia a preliminariilor Euro 2018 din postura de lider. Un lider de conjunctură am spune noi, pentru că deși grupa este infernală, cu Belarus, Polonia și Serbia, în primele două meciuri a avut în față două formații ce schimbau generațiile în acel moment.

Sârbii au început bine campania de calificare, cu victorie în Polonia, dar au cedat inexplicabil în fața Belarusului. Doar că, față de acele meciuri, selecționerul Cvetkovic a renunțat la ideea de reconstrucție și mizează din nou pe aproape cel mai bun „16” pe care-l are la dispoziție. Lipsește doar Momir Ilic, care a decis să se retragă.

Pronostic: Serbia +1.5
Cotă: 1.60 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 6/10

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Rapid București vs. CSU Danubius Galați, Handbal Feminin, Cupa României

Surprinzător, cotele indică Rapidul drept favorită certă în disputa de pe teren propriu din optimi cu Galați. Raportul de forțe nu este însă atât de dezechilibrat, iar prim-divizionara poate oricând să răstoarne calculele hârtiei.

Rapidistele au un parcurs bun în liga secundă, dar diferența de valoare dintre cele două eșaloane este imensă. Galațiul s-a luptat până la final pentru evitarea barajului, a reușit câteva victorii foarte frumoase și este un bun prilej pentru a se pregăti pentru turneul de promovare/retrogradare de la finalul lunii.

Pronostic: Victorie CSU Danubius Galați
Cotă: 4.00 – disponibilă în oferta Winner
Miză: 2/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Anastasia Pavlyuchenkova vs. Lauren Davis, WTA Rabat

Turneul marocan de la Rabat programează, în jurul orei 15:00, un sfert de finală interesant între rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (26 de ani, 16 WTA) și americanca Lauren Davis (24 de ani, 35 WTA).

Venită după un sezon de hard în care a câștigat titlul la Monterrey și a jucat sferturi de finală la Sydney, Indian Wells și Australian Open, Pavlyuchenkova și-a continuat forma bună și pe zgură. La Rabat, a trecut în minimum de seturi de elvețianca Perrin și compatrioata Makarova și s-a adaptat rapid pe o suprafață pe care a strâns doar 65 de victorii în întreaga cariera. Totuși, cum nici Davis (52 de victorii și 28 de înfrângeri) nu are un background luminat pe zgură, forma de moment va juca un rol foarte important, iar avantajul este de partea rusoaicei.

Mai agresivă, mai puternică din spatele liniei de fund, rusoaica e așteptată să nu se împiedice de un adversar cel puțin accesibil și să învingă la cel puțin trei game-uri diferență, așa cum a facut și la primele două meciuri jucate în Maroc.

Pronostic: Pavlyuchenkova -2.5 game-uri
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair Sportsbook
Miză: 5/10

Muller vs. Sousa, ATP Estoril

Începând cu ora 15:30, la turneul ATP de la Estoril (Portugalia), Pedro Sousa va fi susținut de o întreagă arenă în meciul contra luxemburghezului Gilles Muller.

Aflat într-o forma bună și venit după un turneu Challenger câștigat în Italia, Sousa pare că are multe argumente pentru a face o figură frumoasă, dar realitatea poate fi ușor alta. Venit din turneele ITF și Challenger, Sousa a profitat în primul tur de abandanul francezului Paul-Henri Mathieu, iar în turul al doilea va da peste cel mai greu adversar al anului.

Pe locul 28 ATP, Muller e uzat în turneele mari, nu are zgura ca suprafață favorită, dar se poate baza pe un plus imens de experiență la un nivel înalt, pe un serviciu redubabil și pe arme, forehand-ul și jocul de fileu, mult mai penetrante decât ale adversarului. Chiar dacă valorile cotelor indică un oarecare echilibru, șansele ca Muller, ale cărui ultime înfrângeri au venit la jucatori de nivelul lui Murray, Nishikori, Berdych sau Tsonga, să-și depășească destul de clar adversarul și să acopere un handicap de 2,5 game-uri sunt foarte mari.

Pronostic: Gilles Muller -2.5 game-uri
Cotă: 1.87 – disponibilă în oferta Betfair Exchange
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.