Biletul Zilei: vezi cu ce selecții căutăm cel de-al doilea câștig consecutiv

0

Biletul Zilei propune pentru astăzi o variantă formată din 3 meciuri, care sperăm să fie câștigătoare, la fel ca selecțiile de ieri. Șansele individuale de reușită pleacă 69% în sus conform cotelor primite.

Pavlasek vs. Kolar (Challenger, Ostrava)

Doi cehi, Zdenek Kolar (21 de ani, 286 ATP) și Adam Pavlasek (23 de ani, 106 ATP) vor fi protagoniștii unei optimi de finală din cadrul turneului Challenger de la Ostrava, începând cu ora 13:00. Apropiați ca vârsta, cei doi au avut cariere destul de diferite, iar logica indică o victorie a lui Pavlasek.

Zgurist la bază, cu cele mai bune performanțe pe suprafața roșie, Pavlasek a fost un obișnuit al turneelor challenger, dar ultimul an l-a gasit destul de des la nivel ATP, terminând sezonul 2016 cu 30 de victorii și doar 13 înfrângeri pe zgură. Obișnuit cu un nivel mai ridicat, Pavlasek întâlnește un compatriot care nu a reușit, încă, să intre în top 200, și care nu a reușit să-și găsească ritmul în ultimul timp.

Ajutat de o victorie bună în primul tur, în fața italianului Donati, de un succes contra lui Kolar obținut în 2016, tot la Challenger și tot în Cehia, Pavlasek ar trebui să-și ducă ușor misiunea pâna la capăt și să respecte cota de 1.44 oferita de bookmakeri.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Peralta/Zeballos  vs. Kukushkin/Stakhovsky (ATP Munchen)

A doua selecție vine din cadrul turneului de dublu de la Munchen, începe la ora 15:00 și presupune o victorie a cuplului Peralta/Zeballos în fața perechii Kukushkin/Stakhovsky, logica din spatele alegerii fiind destul de simplă.

De-a lungul ultimelor doua sezoane, Peralta și Zeballos au format una dintre cele mai bune perechi pe zgură din circuit. În 2016 au strâns 34 de victorii și 7 înfrângeri, iar primele luni ale lui 2017 au adus 13 victorii și 5 înfrângeri, o finală la Quito, un titlu la Houston și o semifinală la Sarasota.

Cum adversarii celor doi, Kukushkin și Stakhovsky, nu sunt jucatori consacrați de dublu și au pierdut devreme în turneul de simplu, e de așteptat ca Peralta și Zeballos să nu transpire prea mult pentru victorie.

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Celta Vigo – Manchester United

A doua semifinală a Europa League pare a fi una echilibrată chiar dacă acest lucru nu pare după numele echipelor care se întâlnesc. Echipa pregătită de ’’Special One’’ este obligată să câștige trofeul, pentru a avea asigurat locul în grupele Champions League pentru sezonul următor.

În campionatul intern Celta traversează un sezon modest fiind clasată doar pe  poziția a 11-a. În comparație cu sezonul din Spania, cel European este unul peste așteptări. Spaniolii au eliminat pe Shakhtar,  Krasnodar și Genk.  3 din ultimele 4 meciuri europene au fost partide în care au marcat ambele echipe. Forma din campionatul intern este foarte slabă cu 3 înfrângeri în ultimele 3 etape.

Fără Ibrahimovic, Jones, Shaw, Rojo și Smalling diavolii roșii vor avea un meci greu în Spania. În ultimele 2 deplasări europene United a  reușit două remize cu scorul de 1-1. În ambele duble soarta calificării a fost decisă în meciul de pe ’’Teatrul viselor’’.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Ostrava Pavlasek vs. Kolarr 1 1.44 2-0 Da
 Germania Tenis ATP Munchen Peralta/Zeballos  vs. Kukushkin/Stakhovsky 1 1.30 2-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Celta Vigo vs. Man. United Celta sub 1.5 goluri1.30 0-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.44MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din această ofertă

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.