Flash Tips: 5 ponturi argumentate pentru vineri

0

Am avut parte de o nouă zi aproape perfectă după rezultatele obținute ieri și continuăm astăzi cu 3 ponturi din fotbal și 2 din tenis, în regim single.

FC Voluntari vs. Poli Timișoara, Liga 1

Se anunță un meci interesant între două formații calificate și în semifinalele Cupei României. Ilfovenii stau bine în clasament, par lipsiți de griji, în timp ce bănățenii continuă lupta pentru evitarea retrogradării.

FC Voluntari are o serie de patru victorii în ultimele cinci meciuri, aici incluzând și 1-0 de la Severin, cu Craiova, din semifinalele Cupei României. Claudiu Niculescu poate alinia cel mai bun 11 posibil, exceptându-l aici pe Costin Lazăr, care este incert.

Poli este a doua formație din clasamentul play-out-ului, după Iași, ca număr de puncte obținute în acest mini-campionat. Bănățenii au a doua defensivă, tot după Iași, și un avans de cinci puncte față de locurile 6 și 7. Ionuț Popa are însă probleme de lot, deoarece Străuţ, Scutaru, Poparadu, Croitoru și Doman sunt accidentați, iar Bărbuț este incert.

Pronostic: PSF X
Cotă: 1.77 la SuperBet
Miză: 4/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

West Ham – Tottenham, Premier League

Tottenham încearcă să rămână în cursa pentru titlu în Premier League și este obligată să obțină cele 3 puncte în jocul de astăzi împotriva ’’ciocănarilor’’. Tottenham vine după 9 victorii în ultimele 9 partide.  O victorie a oaspeților și un rezultat negativ al celor de la Chelsea ne poate oferi un final incendiar de sezon în Anglia.

Neînvinsă de 4 partide, West Ham a obținut 3 remize în ultimile 3 mecuri. Două dintre aceste jocuri au fost remize fără gol înscris. Pe propriul teren ’’ciocănarii’’´sunt o echipă imprevizibilă obținând în ultimile 3 meciuri pe London Stadium un egal, o victorie și au suferit o înfrângere.

Tottenham încearcă să țină pasul cu Chelsea și eventual să micșoreze distanța față de ’’albaștrii’’. Oaspeții au suferit cele mai puține înfrângeri în acest sezon doar 3, dar au fost dezavantajați de cele 8 rezultate de egalitate. În ultimele 4 partide din Premier League echipa lui Mauricio Pochettino nu a primit gol.

Pronostic: Tottenham -1 HA
Cotă: 1.60 la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)
Miză: 6/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Sevilla – Real Sociedad, La Liga

Primul joc al etapei cu numărul 36 din Primera Division ne aduce un derby în partea superioară a clasamentului. Cele două adversare trebuie să lupte pentru îndeplinirea obiectivului în finalul de sezon. Cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte în clasament dar, partida se anunță una dificilă pentru ambele.

După ce în prima parte a sezonului a fost o amenințare pentru Barca și Real la titlu, Sevilla a avut o cădere în urma căreia a ajuns pe poziția a 4-a. Chiar dacă vine după o înfrângere în meciul cu Malaga, scor 4-2, gazdele au înscris în 5 din ultimele 6 meciuri din La Liga. În meciurile disputate pe Ramon Sanchez Pizjuan, andaluzii sunt neînvinși în acest an calendaristic.

Real Sociedad are nevoie de puncte în încercarea de a obține una dintre ultimele poziții de cupă europeană. Fiind la un singur punct de Athletic Bilbao, oaspeții nu au voie să piardă puncte pentru că se apropie finalul de campionat. În 4 din ultimele 5 meciuri ale oaspeților au marcat ambele echipe și s-au înscris peste 2,5 goluri.

Pronostic: ambele marchează și peste 2.5 goluri în meci
Cotă: 1.85 la Fortuna (fă-ți cont aici și ia bonusul de 300 de Ron)
Miză: 5/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Carreno Busta – Almagro, ATP Estoril

Pablo Carreno Busta și Nicolas Almagro sunt doi jucători care vin din generații diferite ale tenisului spaniol, iar confruntarea lor din sferturile de finală ale turneului de la Estoril se anunță foarte interesantă și foarte echilibrată.

Dacă Almagro, 32 de ani, se apropie de finalul unei cariere în care a atins și locul 9 ATP, Carreno Busta a devenit în ultimele sezoane un nume care a apărut constant în fazele finale ale turneelor pe zgură, iar Estoril pare locul în care amândoi livrează tenis de înaltă calitate.

Anul trecut, Almagro și Carreno Busta au jucat finala turneului portughez, iar primul a câștigat la capătul unui maraton de trei seturi, scor 6-7, 7-6, 6-3, după un meci de vis. La 52 de săptămâni distanță, Almagro și-a regăsit forma, a lăsat doar opt game-uri în două meciuri, cu Paire și Elias, și a ajuns, pe alocuril, la nivelul care-i permitea să intre în top 10, și se va lupta cu același adversar pentru al doilea titlu în doi ani la Estoril. La fel ca în 2016, e de așteptat ca meciul să fie echilibrat, ambii cunoscând în cel mai mic detaliu jocul pe zgură și arătând că sunt avantajați de condițiile din Portugalia.

Pronostic: peste 22.5 game-uri
Cotă: 1.90 la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)
Miză: 5/10

Raonic – Tomic, ATP Istanbul

Canadianul Milos Raonic are mulți adversari redutabili în circuit, dar experiența trecutului spune că australianul Bernard Tomic nu se numără printre ei. Pentru a șasea oară în ultimii trei ani, cei doi vor fi adversari în primul meci direct pe zgură.

Primele cinci meciuri au adus cinci victorii ale lui Raonic (patru în minimum de seturi și una după o retragere a lui Tomic la 2-6, 0-3), iar șansele ca lanțul să fie rupt la Istanbul sunt mici. De ce? De această dată Tomic va juca pe cea mai slabă suprafață a sa, pe care a strâns doar 21 de victorii în nouă ani de profesionism, iar matchup-ul îi este cum nu se poate mai defavorabil.

Chiar dacă Tomic nu a stat la discuții cu brazilianul Dutra Silva și egipteanul Safwat, astăzi va avea de înfruntat un nivel mult mai ridicat, al unui jucător înfipt bine în top 10 ATP. Raonic a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Bedene, dar jocul lui Bedene pe zgură e mult mai periculos decât al lui Tomic. Nu e exclus ca australianul să păstreze tradiția și să împingă unul dintre seturi în tiebreak, dar carențele lui Tomic pe zgură sunt prea evidente pentru a nu fi exploatate de un Raonic în căutare de formă înainte de Roland Garros.

Pronostic: Raonic 2-0 la seturi
Cotă: 1.60 la Fortuna (fă-ți cont aici și ia bonusul de 300 de Ron)
Miză: 7/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.