Biletul Zilei: mizăm pe cea de-a treia variantă câștigătoare consecutiv

0

Am câștigat fără emoții și varianta propusă ieri, iar astăzi continuăm tot cu selecții din fotbal și tenis, cu șanse individuale de câștig de la 70% în sus!

Concordia Chiajna vs. ASA Târgu Mureș, Liga 1

E poate un meci capital pentru Chiajna, deși mai e mult până la finalul sezonului. Ilfovenii au rămas fără victorie în play-out, unde au patru remize în opt partide, și au marcat doar de patru ori. Dan Alexa afirmă că echipa sa are nevoie să înscrie, iar în cazul în care nu o va face nici vineri, misiunea de a se salva devine infernală.

ASA nu cedează lupta, dar suferă în ofensivă. E trupa cu cele mai puține reușite din play-out, unde a adunat șapte puncte, la fel ca și Pandurii. Rezultatele nu apar, în ciuda faptului că Ionel Ganea are la dispoziție jucători cu mare experiență. Vor lipsi Rougalas, G. Mureşan și Bâtfoi, accidentați.

VEZI AICI ȘI BANKROLL BOOSTER-UL ZILEI DE COTA 6.76!

Napolitano vs. Pavlasek, Challenger Ostrava

Pendru Adam Pavlasek, turneul „de acasă”, de la Ostrova (Cehia), poate reprezenta momentul relansării unui 2017 cenușiu, iar sfertul de finală pe care-l va juca împotriva italianului Stefano Napolitano îl poate aduce cu un pas mai aproape de un trofeu pentru care a devenit favorit. Venit după un sezon de hard nereușit, Pavlasek a lăsat câte șase game-uri în primele două tururi, cu Donati și Kolar, a servit spre superlativ și a părut că-și regăsește ritmul care l-a dus până pe locul 70.

Cum de cealaltă parte a fileului se va afla un advers mai mult decât accesibil, e ușor de anticipat că cehul își va putea pune din nou în practică armele de încredere și va trece de Napolitano, jucător clasat cu 84 de locuri mai jos în ierarhia ATP și care nu a reușit să impresioneze în cele cinci luni scurse din 2017.

Elrich/Lipsky  vs. Altuna/Motti, ATP Istanbul

Pentru turcul de 28 de ani Tuna Altuna viața în circuitul de tenis se împarte în două categorii: fie joacă la nivel futures, fie face, cumva, rost de invitațiia la turneele ATP și mai reușește câte o surpriză. Așa s-a întâmplat la Sofia, când, alături de compatriotul Cem Ilkel, a reușit să câștige un set contra perechii Albot/Sela și așa s-a întâmplat și în primul tur de la Istanbul, când, împreună cu italianul Motti a produs surpriza și a învins perechea sârbă Lajovic/Troicki.

Doar că în optimile de finală lucrurile se vor schimba, pentru că Altuna (locul 311 ATP) și Motti (148 ATP) vor da peste o pereche foarte experimentată, formată din israelianul Jonathan Elrich (67 ATP) și americanul SCott Lipsky (65 ATP), cei doi fiind cotați cu prima șansă la câștigarea meciului.

Nu e deloc greu de anticipat că a treia aventură a lui Tuna Altuna la nivel ATP se va termina astăzi, el și colegul său având de acoperit o diferență mult prea mare de valoare în duelul în care este prezent un jucător precum Scott Lipsky, care în ultimele două săptămâni a reușit să câștige două challenger-uri și să strângă opt victorii consecutive.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Romania Fotbal Liga 1 Chiajna vs. ASA 1X & 0-3 goluri 1.34 2-0 Da
 Uniunea Europeana Tenis Challenger OstravaNapolitano vs. Pavlasek 2 1.42 amânat
 Turcia Tenis ATP IstanbulElrich/Lipsky vs. Altuna/Motti 1 1.35 1-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.57MIZĂ (unități): 5 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta SuperBet

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.