Flash Tips: 5 ponturi din handbal și tenis pentru sâmbătă

0

Flash Tips conțin astăzi ponturi din semifinalele Champions League la handbal feminin și ținem cu toții pumnii campioanei Europei, CSM București, de la ora 16.15. Pe lângă cele două ponturi din handbal, avem și 3 argumentări foarte interesante din tenis. Succes!

Buducnost vs. Gyor, Liga Campionilor

Avem, pentru al doilea an consecutiv, Buducnost-Gyor și CSM București-Vardar în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin. Iar dacă Gyor s-a impus în urmă cu un an, Buducnost promite răzbunare sâmbătă.

Buducnost a început greu campania europeană, dar pare că joacă din nou la un nivel foarte înalt. Formația Cristinei Neagu a trecut la pas de Larvik în sferturi, dar pot fi rezultate mincinoase, nordicele având probleme de efectiv.

Gyor este poate favorită prin prisma faptului că Final Four-ul are loc la Budapesta, astfel că va avea sprijinul a aproximativ 10000 de suporteri. Maghiarele au, per-total, cea mai puternică echipă de la acest Final Four, însă acest lucru nu este o garanție a succesului într-un astfel de turneu.

Pronostic: Sub 50.5 goluri
Cotă: 1.80 – disponibilă la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)
Miză: 6/10

VEZI AICI BILETUL ETAPEI LA COTA 60+ ȘI UN PONT DESPRE CUM POȚI CÂȘTIGA PESTE 18.000 DE RON CU AJUTORUL LUI, FĂRĂ NICIUN RISC!

CSM București vs. Vardar Skopje, Liga Campionilor

A doua semifinală a Ligii Campionilor ar putea fi mult mai deschisă decât prima. Sunt două echipe ce și-au păstrat în linii mari loturile de anul trecut, astfel că se cunosc destul de bine.

E un amănunt însă destul de important, pe băncile tehnice vom avea tehnicieni diferiți față de acum un sezon. CSM arată mai bine ca și joc colectiv de la venirea lui Per Johansson, în timp ce Vardar ar putea avea de suferit din cauza lipsei experienței antrenoarei Irina Poltoratskaya, fostă internațională.

Va conta, foarte mult, forma portarilor și forma de moment. Vardar pare ceva mai echilibrată pe posturi, are jucătoare ce pot face diferența în orice moment, pe când la CSM București pare să lipsească acest lucru.

Pronostic: Victorie Vardar
Cotă: 2.00 – disponibilă la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)
Miză: 4/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Bellucci – Donskoy, Calificări ATP Madrid

Sâmbătă se dă startul în calificările masculine de la Madrid, iar unul dintre meciurile echilibrate ale primei runde este cel dintre brazilianul Thomaz Bellucci și rusul Evgeny Donskoy.

Bellucci, care are de partea sa avantajul suprafeței, s-a obișnuit să ofere în 2017 seturi și meciuri lungi sau foarte lungi. La Houston, de exemplu, a jucat cinci meciuri de trei seturi, iar la Munchen, săptămâna aceasta, a fost eliminat tot la capătul unui meci de trei seturi. Cu o servă bună și un forehand pe măsură, Bellucci are un mare minus la retur, motiv pentru care multe dintre seturile pe care le joacă ajung în prelungiri sau în tiebreak.

Donskoy nu se simte chiar în largul său pe zgură, nu mai este în forma bună de la începutul anului, dar, chiar și așa, are armele necesare pentru a sta aproape de adversarul său, care este văzut drept favorit.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.80 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 5/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Coric vs. Lopez-Perez, Calificări ATP Madrid

Spaniolul Enrique Lopez-Perez (26 de ani, 215 ATP) debutează pe tabloul de calificări al unui turneu Masters, iar primul adversar la o competiție de un asemenea calibru ar trebui să se dovedească o pălărie mult prea mare.

Până la 26 de ani, Perez nu a reușit să treacă de nivelul challenger, și-a consolidat clasamentul în turneele ITF, iar aparițiile în calificările de la Estoril și Barcelona s-au soldat cu înfrângeri în trei seturi la Giraldo și Fratangelo.

Dincolo, Coric vine din altă ligă. Croatul are doar 21 de ani, e pe locul 54 ATP, iar sezonul de zgură l-a început cum nu se poate mai bine, obținând titlul de la Marrakech. De atunci, a pierdut la Chardy, Vesely și Lajovic, dar înfrângerile au venit în fața unor adversari de cu totul și cu totul alt nivel față de al lui Perez. Coric e obișnuit să acceseze un nivel mult mai ridicat decât al adversarului, s-a înțeles bine cu zgura în acest sezon și nu ar trebui să forțeze prea mult pentru un succes în minimum de seturi.

Pronostic: Coric câștigă cu 2-0 la seturi
Cotă: 1.80 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 5/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Harrison/Venus  vs. Behar/Bury, ATP Estoril

A doua semifinală a turneului de dublu de la Estoril (Portugalia) poate oferi un pariu interesant, în condițiile în care americanul Ryan Harrison și neozeelandezul Michael Venus se bucură de câteva avantaje importante în fața perechii Ariel Behar (Uruguay)/Alexander Bury (Belarus).

Behar și Bury sunt doi specialiști ai jocului de dublu care se zbat undeva la marginea inferioară a top 100, dar care au prins un culoar favorabil și au ajuns până în semifinalele unui turneu ATP de 250 de puncte. Cu victorii la Elias/Silva și Raja/Sharan, a doua din postura de outsideri, cei doi ating una dintre cele mai bune performanțe ale carielor, dar visul frumos ar trebui să se termine sâmbătă.

Venus e un dublist de top 40, dar prezența lui Harrison lângă neozeelandez e cea care contează cel mai mult. Americanul nu joacă dublu săptămână de săptămână, dar serviciul foarte bun și jocul de fileu îi permit să facă diferența atunci când întâlnește adversari de genul lui Bury și Behar.

Harrison și Venus au de partea lor valoarea individuală, au obținut două victorii bune în primele două meciuri, așa că victoria lor ar trebui să vină logic.

Pronostic: 1
Cotă: 1.60 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 6/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.