Flash Tips: 6 ponturi argumentate din fotbal pentru sâmbătă

0

Graficul profitabilității este în continuă creștere și ai toate motivele să iei în calcul recomandările de pariere argumentate de echipa noastră. Pentru astăzi sunt pregătite 6 recomandări din fotbal, cu un pont special la derby-ul dintre Juventus și Torino!

Ingolstadt vs. Bayer Leverkusen, Bundesliga

Ne așteaptă un meci de foc pe Audi Sportpark, între două echipe din zona fierbinte a clasamentului. Pentru Ingolstadt este ultima șansă de a se apropia de locul de baraj, în timp ce Leverkusen este și ea în preajma locului 16, având un avans de doar trei puncte.

Ingolstadt vine după un 0-0 la Leipzig, însă într-un meci în care nu a tras niciun șut pe poartă. Aflată pe locul 17, primul care duce în 2. Bundesliga, Ingolstadt are de recuperat patru puncte față de Mainz, Wolfsburg sau Hamburg, deci victoria este vitală.

Situația lui Leverkusen nu este deloc roz. Fanii „aspirinelor” au fost vehemenți la adresa favoriților, care au coborât de pe poziție de Europa tocmai pe 12 și au emoții în acest final de sezon. Sunt patru meciuri fără victorie, dintre care trei înfrângeri, ultima dură: 1-4 cu Schalke, acasă. Toprak și Bender sunt incerți pentru această deplasare.

Pronostic: ambele marchează și peste 2.5 goluri în meci
Cotă: 1.90 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 6/10

VEZI AICI BILETUL ETAPEI LA COTA 60+ ȘI UN PONT DESPRE CUM POȚI CÂȘTIGA PESTE 18.000 DE RON CU AJUTORUL LUI, FĂRĂ NICIUN RISC!

Juventus vs. Torino, Serie A

Juventus se poate încorona campioană pentru a șasea oară la rând, în cazul unei victorii. Iar succesul ar fi cu atât mai dulce, cu cât ar veni în fața rivalei din oraș. AC Torino.

Juve vine după un impresionant 2-0 la Monaco, prin care și-a asigurat în foarte mare măsură calificarea în finala Ligii Campionilor. Higuain a semnat o dublă în acel meci, dar este incert pentru derby-ul de sâmbătă, ușor accidentat.

Torino nu mai are nicio șansă la Europa, dar a ajuns la șase meciuri fără înfrângere în Serie A. Surprinzător, cele două victorii din acest interval au venit pe teren străin (3-2 la Cagliari și 3-1 la Chievo), pentru că acasă Torino a înregistrat patru remize consecutive: 2-2 Inter, 2-2 Udinese, 1-1 Crotone și 1-1 Sampdoria. Singurele meciuri din 2017 în care Torino a fost implicată și ambele formații nu au marcat sunt cele cu Bologna (0-2) și Sassuolo (0-0).

Pronostic: Torino să primească un cartonaș roșu
Cotă: 5.30  la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)
Miză: 2/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Dortmund – Hoffenheim, Bundesliga

Despărțite de un singur punct în clasament cele două echipe luptă pentru obținerea poziției a 3-a și calificarea automată în grupele Uefa Champions League. Acest meci se anunță unul echilibrat dacă analizăm parcursul din acest sezon a celor două echipe dar și ultimele 4 meciuri directe, 3 dintre acestea s-au încheiat cu remiză.

Borussia Dortmund vine după o remiză albă în fața echipei FC Koln. În urma acestui egal gazdele au pierdut ultima treaptă  a podiumului, locul fiind luat chiar de Hoffe. În 16 din ultimele 17 meciuri de acasă Dortmund a  înscris minim un gol.  Echipa lui Thomas Tuchel înscrie dar și primește multe goluri, 6 din ultimile 7 meciuri au fost confruntări în care au marcat ambele echipe. Pentru Dortmund, Schurrle, Gotze și Durm vor fi cele mai importante absențe.

Hoffenheim traversează un sezon foarte bun. Oaspeții pierd foarte greu meciuri, doar 3 echipe au reușit să câștige în fața lor.  În Bundesliga cei de la Hoffenheim au o serie de 17 meciuri în care au marcat minim un gol pe partidă.  Cele două echipe au o formă de moment identică, în ultimele 5 meciuri au 3 victori, un egal și o înfrângere.

Pronostic: Hoffenheim +1.5 Handicap Asiatic
Cotă: 1.74 la 888sport.ro (fă-ți cont aici și ia bonusul de 1000 de Ron)
Miză: 5/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

CFR Cluj – Dinamo, Liga 1

Dinamo este cea mai în formă echipă din Liga 1. La Cluj, bucureștenii vor veni după cele 3 puncte și apoi vor aștepta pași greșiți la  Viitorul și FCSB.  Chiar dacă la începutul play-off-ului Dinamo nu prea avea șanse la titlu, acum ’’câinii’’ sunt foarte aproape de marele vis.

CFR Cluj vine după înfrângerea usturătoare în fața Craiovei, scor 0-3, chiar în Gruia. Ardelenii au mari probleme în ofensivă, marcând un singur gol în ultimele 5 meciuri. Această relaxare poate veni și din lipsa obiectivului pentru că echipa gazdă nu are voie să participe în cupele europene.

De când a venit Cosmin Contra pe banca dinamoviștilor, aceștia parcă s-au transformat și sunt o altă echipă.  După victoria din ultima etapă în fața Stelei, cu puțin noroc, Dinamo poate câștiga chiar titlul. 4 victorii și o remiză au oaspeții în ultimele 5 meciuri.  În fiecare din cele 5 partide Dinamo a marcat 2 goluri.

Pronostic: ambele marchează
Cotă: 1.85  la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 5/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Sporting Gijon – Las Palmas, La Liga

Sporting Gijon își leagă toate speranțele de a mai rămâne în Primera de acest meci. În această partidă se vor confrunta două echipe care se află într-o formă foarte slabă. Problema ambelor formații  în acest campionat a fost defensiva, în acest joc întâlnindu-se unele dintre cele mai slabe defensive din La Liga.

Gazdele mai au șanse doar  matematice pentru a se salva de la retrogradare, fiind la 6 puncte  de primul loc peste linie. În joc mai sunt doar 9 puncte fiind de disputat încă 3 etape.  În ultimele 7 etape Gijon a obținut doar 3 puncte prin 3 remize, restul meciurilor fiind înfrângeri.

În jocul celor de la Las Palmas se pare că a apărut relaxarea din cauza lipsei unui obiectiv. În ultimele 4 meciuri au obținut un singur punct ceea ce este foarte puțin. Ofensiva oaspeților este cea mai bună din a doua parte a campionatului dar o defensivă mai slabă au doar echipele aflate pe loc retrogradabil. În ultimele două jocuri Las Palmas a primit 8 goluri fără să înscrie vreunul.

Pronostic: 1 și peste 2.5 goluri
Cotă: 1.95  la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 5/10

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Atletico Madrid – Eibar, La Liga

După înfrângerea de la mijlocul săptămânii în fața Realului cu scorul de 3-0, pentru Atletico a mai rămas doar poziția a 3-a ca obiectiv pentru acest final de sezon. Eibar este la finalul unui sezon peste așteptări și sperăm că va veni pe Calderon să joace deschis.

Dacă va obține victoria astăzi Atletico se va distanța la 5 lungimi de Sevilla care a obținut doar  o remiză în această etapă. Cu trei victorii în ultimele 4 meciuri echipa lui ’’Cholo’’ Simeone este favorită și în acest meci. În 6 din ultimele 7 meciuri în toate competițiile, ale gazdelor a marcat o singură echipă.

Eibar vine pe Vicente Calderon fără presiunea rezultatului. În meciurile din deplasare oaspeții nu au marcat de două partide. În 3 din ultimele 4 jocuri cei de la Eibar nu au înscris.  Acest meci pare o misiune facilă pentru gazde ținând cont și de faptul că în ultimele 6 meciuri directe Atletico a obținut 5 victorii.

Pronostic: Atletico Madrid câștigă la 0
Cotă: 1.90  la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.