Biletul Zilei: Săptămâna se încheie cu o cotă de 2.34!

0

Prieteni, am ajuns la finalul săptămânii și vă oferim o cotă ce poate fi câștigătoare fără prea multe emoții. Avem un combo de cotă 2.34, din trei evenimente, unul din handbal și două din tenis.

Zverev a început greoi acest Roland Garros și a avut nevoie de cinci seturi atât cu Lajovic, cât și cu Dzumhur. Germanul este însă unul din favoriții din acest an, iar pentru un loc în sferturi se luptă cu un rus din aceeași generație, dar cu care s-a întâlnit doar o dată, în urmă cu doi ani, pe hard. Ne așteptăm la un meci interesant, dar armele lui Zverev sunt mai puternice decât cele ale lui Khachanov.

Un alt favorit, David Goffin, a trecut și el cu bine peste un test foarte greu, cu Gael Monfils. Au fost nevoie de cinci seturi pentru ca belgianul să se impună și pentru a juca în optimi cu Cecchinato, un italian ce a ajuns surprinzător până aici, cu victorii la Copil, Trungelliti și Carreno-Busta. E 2-0 la directe pentru Goffin, ultima victorie fiind înregistrată chiar anul acesta, pe zgură.

Cehia și Slovenia se luptă pentru un loc la Euro, la Most. Cele două echipe sunt despărțite de un punct în clasament, sunt două echipe sensibil egale, drept dovadă și rezultatul foarte strâns din prima manșă, 28-28 la Celje. Să nu ne așteptăm la o victorie categorică astăzi, a niciuneia din cele două echipe.

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaTenisRoland GarrosKhachanov vs. Zverev21.302-3Da
FrantaTenisRoland GarrosGoffin vs. Cecchinato11.201-3Nu
Uniunea EuropeanaHandbalPreliminarii CECehia vs. SloveniaSlovenia +3.51.5030-30Da
COTĂ FINALĂ: 2.34 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.