Biletul Zilei: Trei evenimente pentru o cotă de 2.36!

0

Prieteni, oferta devine din ce în ce mai slabă având în vedere că este final de an. Azi vă propunem un combo din trei partide, două din România și un meci din Anglia, din ligile inferioare.

Fără victorie de trei etape, Viitorul are nevoie de puncte astăzi din deplasarea de la Hermannstadt. Se anunță un meci în care oaspeții sunt favoriți, în ciuda formei puțin mai slabe. De obicei, băieții lui Hagi se impun în astfel de meciuri, iar în tur a fost 1-0.

Ajunsă la patru înfrângeri în acest sezon, FCSB nu își permite să mai cedeze încă o dată, mai ales că o are în față pe CFR Cluj, rivala la titlu. Echipa lui Dică este însă foarte puternică pe teren propriu, are cele mai multe puncte adunate din Liga 1 acasă și nu a mai pierdut cu CFR de opt meciuri. Șase dintre ele s-au terminat cu același scor, 1-1!

Farnborough e cunoștința noastră mai veche. De-a lungul timpului am câștigat bani frumoși mizăm pe goluri în partidele lor, un pariu pe care mizăm și azi. Azi se află față în față echipele cu defensivele cele mai slabe, exceptând-o pe Staines, formație ce va retrograda la finalul sezonului. Așadar, premize de goluri.

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga IHermannstadt vs. FC ViitorulX21.25
RomaniaFotbalLiga IFCSB vs. CFR Cluj1X1.33
AngliaFotbalSouthern FL – SouthWimborne vs. FarnboroughPeste 3.5 goluri1.42
COTĂ FINALĂ: 2.36 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.