VALUE-BET: Wolverhampton vs Liverpool

0

Liverpool este lider în Premier League după 17 etape, iar trupa lui Jurgen Klopp pare extrem de hotărâtă să se bată până la final cu Manchester City pentru titlu.

Deși este neînvinsă în ultimele 18 meciuri de Premier League, Liverpool nu va avea o misiune facilă pe Molineux Stadium, deoarece Wolverhampton vine după o serie de 3 victorii consecutive în care victime au fost Chelsea, Newcastle și Bournemouth.

Victoria lui Liverpool este cotată la 1.50, dar dacă nu ai cont la BETFAIR, poți paria la o cotă mărită până la valoarea 50.00 dacă îți deschizi un cont nou prin butonul de mai jos și introduci codul special

<<AICI AI CODUL PENTRU COTA 50.00>>

Ultimele 4 partide directe dintre cele două formații au produs minim 3 goluri, iar în ultimele 3 deplasări, Liverpool a înscris de fiecare dată cel puțin de 3 ori.

După cum spuneam, ultimele 3 partide au fost victorii pentru lupi au fost victorii, elevii lui Nuno Espirito Santo marcând de fiecare dată cel puțin două goluri.

Este interesant de avut în vedere faptul că Wolverhampton a pierdut ultimele 11 meciuri oficiale disputate vinerea în competiții de top!

PRONOSTIC RECOMANDAT:

Ambele marchează @2.08 la această casă de pariuri

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.