„Moarte caselor de pariuri” – cea mai de succes campanie!

0

Casele de pariuri și proiectul de lege privind taxele suplimentare gândite de guvern în domeniul jocurilor de noroc sunt subiectul fierbinte al acestor zile.

Deși mulți pariori nu prea au înțeles despre ce este vorba, foarte mulți rămânând doar cu ideea că de la 1 ianuarie casele de pariuri vor fi închise, am să vă explic pe scurt despre ce este vorba și vă prezint și niște soluții simple.

Despre ce este vorba în proiectul de lege

Guvernul nostru de căcat are nevoie de bani la buget și nu prea are de unde să îi scoată, astfel că a gândit niște taxe suplimentare pentru anumite industrii, printre care și industria jocurilor de noroc. Normal, când ești în continuă creștere, ești în vizorul celor care au nevoie de bani.

Urmare a vehiculării zvonurilor taxelor suplimentare, atât reprezentanții băncilor cât și ai caselor de pariuri în ceea ce ne privește, au ieșit cu reacții. Se prefigura un scenariu negru, în care casele de pariuri și casino-urile licențiate în România își vor închide afacerile, deoarece nu vor mai fi rentabile în condițiile în care vor fi nevoiți să plătească încă 3% taxe la stat.

De ce trebuie să ne temem? Cine nu își face griji?

Dacă acest proiect se materializează, este foarte posibil ca unii din operatorii mai mici să fie afectați, însă licența de operare în România este plătită pe 10 ani.

La nivel de agenții terestre, cei 3 mari jucători din piață, Superbet, Fortuna și Casa Pariurilor, nu cred că vor avea probleme.

La nivel de online, BETFAIR și UNIBET sunt cele mai bine poziționate companii la nivel mondial care sunt prezente și în România și nu ar trebui să fie afectate prea mult.

Cine este numărul 1 TOP CASE DE PARIURI ONLINE?

Cu siguranță BETFAIR este compania cea mai mare la nivel mondial prezentă și în România. Colosul britanic a fost fondat în anul 2000, când Andrew Black și Edward Wray au pus în aplicare o idee genială, aceea de a lansa un serviciu de pariere ca la bursă, în care pariorii să fie în stare să își facă singuri cotele, nu doar să accepte cotele primite de la bookmakeri. Acest serviciu a devenit ulterior cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, Betfair Exchange (obține un pariu GRATUIT de 150 de Lei pe Exchange aici)

Moarte caselor de pariuri” – sloganul lansării

Foarte puțini cunosc acest aspect, dar Betfair Exchange a devenit un produs de succes din primul moment în care a fost lansat, deoarece fondatorii au fost de acord cu o idee neobișnuită de petrecere de lansare propusă de specialistul la care au apelat.

Petrecerea de lansare a presupus o simulare a unei înmormântări, în care un sicriu pe care scria ”Death to the bookmakers” a fost plimbat pe străzile Londrei, iar cei doi erau îmbrăcați în costume negre, cu pălării de gangsteri.

Această idee a făcut rapid înconjurul lumii, iar ideea lansată de cei doi asociați a avut un rol important în succesul de care se bucură azi compania.

BETFAIR Exchange este cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, singura licențiată în România, iar cu ajutorul pariurilor la bursă poți câștiga bani foarte ușor, indiferent de rezultatul final al meciurilor pe care pariezi.

Dacă vrei să înveți să stăpânești bursa de pariuri sportive, vezi aici cum poti face bani>>>>

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.