Biletul Zilei: Ne mutăm pe zgura de la Roma!

0

Prieteni, am trecut de la zgura de la Madrid la zgura de la Roma. Avem multe evenimente astăzi din tenis, iar trei dintre ele ne-au atras atenția în mod special.

Zgura nu este suprafața favorită nici pentru Konta, nici pentru Riske, jucătoare care preferă să joace pe suprafețe mai rapide. Totuși, Konta are un avantaj astăzi, fapt demonstrat și în urmă cu o săptămână. La Madrid, Konta a învins-o pe Riske cu 6-4 6-1, într-un meci în care și-a cedat serviciul o singură dată.

Nu doar jucătorii de simplu se pregătesc de Roland Garros, ci și cei de dublu. Kontinen și Peers, favoriți 8 la Roma, îi întâlnesc pe Albot și Basilashvilli în primul tur. Teoretic Kontinen/Peers n-ar trebui să aibă probleme, având în vedere că formează o echipă solidă de foarte multă vreme, în timp ce adversarii lor de astăzi pierd constant în fața unor perechi în adevăratul sens al cuvântului.

Hsieh și Strycova sunt favorite 5 la Roma și vin după ce au cucerit titlul la Madrid. Misiunea lor de azi se anunță una facilă, deoarece întâlnesc pe Krawczyk și Ninomiya, două jucătoare care au evoluat împreună doar o singură dată, săptămâna trecută la Madrid, unde au pierdut în primul tur.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii  

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
ItaliaTenisWTA RomaKonta vs. Riske11.30
ItaliaTenisATP Roma – DubluAlbot/Basilashvilli vs. Kontinen/Peers21.35
ItaliaTenisWTA Roma – DubluHsieh/Strycova21.25
COTĂ FINALĂ: 2.19 la UNIBET–250 Ron BonusMIZĂ:

  

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.