Fii deștept: Câștigă pe meciuri de tenis indiferent de rezultatul final

0

Prieteni, de aproape 2 ani de zile am încercat să îi învăț pe cei interesați cum se câștigă bani la pariuri indiferent de rezultatul final al meciurilor. Mă bucură faptul că sunt mulți oameni interesați de metode simple și eficiente de a face bani din pariuri.

Din păcate cei mulți vor rămâne la metodele clasice de a „juca la pariuri”, dar pentru mine pariurile reprezintă o sursă de venit suplimentar, eu nu vreu să joc la pariuri, eu vreau să câștig la pariuri!


TENISUL, unul dintre cele mai profitabile sporturi

Cum sezonul de fotbal se termină și ne apropiem de pauza competițională, cel de tenis intră în pâine și vă voi explica în cele ce urmează cât de simplu este să câștigăm bani în doar câteva minute, indiferent de rezultatul final!


URMĂREȘTE ACEST VIDEO


BETFAIR EXCHANGE

– O mină de aur pentru pariorii din România –

Ca să câștigi la pariuri indiferent de scorul final al unui meci, în orice sport, trebuie NEAPĂRAT să știi să folosești BETFAIR EXCHANGE, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România.

La Betfair Exchange se folosesc două tipuri de pariuri:

  • Pariuri de tip PRO (Back) – pariezi că un anumit eveniment SE va întâmpla
  • Pariuri de tip CONTRA (Lay) – pariezi că un anumit eveniment NU se va întâmpla

În Exemplul de mai sus, la 1-0 seturi și 3-0 la game-uri în setul 2 pentru Halep, am plasat un pariu de tip CONTRA pe Simona, la cotă 1.02, cu miză 500 de Euro, dar riscul meu efectiv era de doar 10 Euro!

Ulterior, Sofia Kenin a întors soarta meciului și a preluat conducerea în setul decisiv, ceea ce a dus la o explozie a cotei pe victoria Simonei. În acel moment, am plasat un pariu de tip PRO pe victoria lui Halep, asigurându-mi un profit de aproximativ 250 de Euro indiferent de rezultatul final al meciului!

DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA BETFAIR


ALTE EXEMPLE DE CÂȘTIGURI INDIFERENT DE REZULTAT

– 435 de EURO pe Over/Under FOTBAL –

– 106 EURO pe rezultat final TENIS –

– 112 EURO pe rezultat final FOTBAL –

– 70 de EURO pe scor corect TENIS –

Astfel de PARIURI SIGURE se pot folosi doar pe Betfair Exchange, în orice sport, iar exemplele pot continua la nesfârșit, după cum poți observa în screenshot-uri.

În tenis, în special în cel feminin, situațiile în care cotele fluctuează foarte tare sunT extrem de des întâlnite, iar aici intervin oportunitățile tale de câștig, dacă vrei să înveți să faci bani cu risc minim.


CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU INDIFERENT DE REZULTATUL FINAL

Dacă nu știi să folosești pariurile la bursă pe Betfair Exchange, poți învăța foarte simplu din tutorialele pe care le-am postat pe Youtube pentru începători!

SUBSCRIBE canalului meu de Youtube mai jos și urmărește tutorialele video pe care le-am postat până acum! Vei înțelege!

VEZI AICI TUTORIALELE VIDEO DE PE YOUTUBE


PUTEREA COTELOR

– MASTERCLASS PARIURI SPORTIVE –

Pentru a putea înțelege pas cu pas cum se folosește bursa de pariuri sportive Betfair Exchange și dacă vrei să folosești 10 strategii de pariuri foarte profitabile, îți recomand să intri în posesia Masterclass-ului PUTEREA COTELOR, singurul masterclass de pariuri sportive publicat în România!

MASTERCLASS + 150 de lei pariu GRATUIT

Dacă deschizi un cont nou la Betfair Exchange prin butonul de mai jos, vei primi GRATIS:

  • PRIMUL PARIU în limta a 150 de Lei pe Betfair Exchange GRATUIT
  • GRATUIT Masterclass-ul PUTEREA COTELOR în format PDF

După ce deschizi contul nou la BETFAIR, trimite un email cu numele de utilizator către adresa info@piatadeponturi.ro. Este obligatoriu să efectuezi și o depunere minimă de 100 de Lei în noul cont deschis!

DESCHIDE AICI CONT NOU LA BETFAIR


 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.