Biletul Zilei: Miza pe favoriții de astăzi!

0

Am început luna cu dreptul, dar ne dorim profit în continuare. Azi mizăm pe trei meciuri, două de tenis și unul de fotbal, la o cotă totală puțin peste 2.00.

Mexic merge ceas la Gold Cup, a ajuns în semifinale cu victorii pe linie și se luptă pentru un loc în finală cu Haiti. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2009, când mexicanii au câștigat cu 4-0, iar lucrurile nu s-au schimbat foarte mult de atunci. Mexic e favorită la câștigarea partidei, are jucători cu mai mare experiență la acest nivel și pot face diferența.

De Minaur și Cecchinato se întâlnesc pentru al doilea an consecutiv la Wimbledon. Anul trecut, De Minaur a câștigat cu 3-1 în fața italianului, cotat atunci favorit 29. De atunci, Cecchinato are un nivel ceva mai jos, iar De Minaur n-ar trebui să aibă probleme astăzi în a se impune.

Isner e unul din jucătorii de care lumea se ferește pe iarbă. Serviciul său este devastator, iar nouă ne vin în cap două meciuri: Cu Mahut, câștigat de american cu 70-68 în decisiv, și semifinala cu Anderson de anul trecut, pierdută de Isner 24-26 în decisiv. Ruud nu joacă iarbă, are doar un meci ca profesionist pe această suprafață, pierdut chiar la Wimbledon, anul trecut în calificări.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalGold CupHaiti vs. Mexic21.30
AngliaTenisATP WimbledonCecchinato vs. De Minaur21.25
AngliaTenisATP WimbledonRuud vs. Isner21.25
COTĂ FINALĂ: 2.03 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.