IMPORTANT: unde NU ți se anulează pariurile pe tenis în caz de abandon

0

Pariurile pe tenis reprezintă pentru mulți dintre consumatori o bătaie de cap atunci când vine vorba de abandonul unui jucător. Mulți nu înțeleg de ce pariul primește cota 1.00 în loc să fie câștigător.

Pentru toți cei care pariază pe tenis și vor să evite astfel de situații, voi veni în ajutor cu informații utile 👇


Atunci când ne deschidem un cont la una din casele de pariuri online licențiate în România, legislația prevede că trebuie să fim de acord cu termenii și condițiile respectivelor agenții. ATENȚIE: Fiecare casă de pariuri are propriile T & C

În general, să recunoaștem, 95% dintre pariori nici măcar nu citesc regulamentul de joc, sau trec prin el ca gâsca prin apă, iar apoi se declară nemulțumiți și chiar deranjați de faptul că li s-a anulat un pariu care este în perfectă concordanță cu termenii și condițiile pe care, în prealabil, la deschiderea contului, le-au acceptat!


CUM SUNT TRATATE MECIURILE ABANDONATE ÎN GENERAL

Multe dintre case vor anula pariurile pe Câștigător meci, chiar dacă unul din jucători abandonează în ultimul set, pentru că au în regulamentul de pariere această secțiune: Dacă meciul este întrerupt din cauza abandonului sau descalificării unui jucător, toate pariurile primesc cota 1, cu excepția pariurilor deja decise sau a situației în care desfășurarea până la final a evenimentului nu poate fi influența în nici un fel rezultatul pariului.

Ex. Într-un meci de 5 seturi, dacă un jucător abandonează în setul 4, pariurile înaintea evenimentului pe Peste/Sub 3.5 seturi sunt decise ca fiind câștigătoare, respectiv necâștigătoare, deoarece orice finalitate a meciului ar fi avut ca rezultat jucarea a minim 4 seturi. Pentru pariurile pe 5 seturi se acordă cota 1, deoarece rezultatul tipului de pariu nu poate fi determinat în mod necondiționat.


UNDE NU SUNT ANULATE PARIURILE ⚠

🔥BETFAIR SPORTSBOOK🔥 

Dacă abandonează jucătorul pe care am pariat, primim banii înapoi, dacă abandonează adversarul, câștigăm

Mi se pare cea mai bună și corectă abordare a unei case de pariuri în raport cu clienții. Exact cum scrie în titlu, Betfair rambursează miza celor care au mizat pe un jucător care abandonează meciul, dar plătește câștigurile celor care au pariat pe un jucător, iar adversarul acestuia se retrage. Condiția esențială este ca abandonul să apară după încheierea primului set. Acest lucru este specificat foarte clar în Capitolul 30 din Regulamentul de Joc pe Sportsbook

DESCHIDE AICI un cont la BETFAIR și ai un BONUS de 500 de Lei


🔥FORTUNA🔥 

Piață separată pe câștigător meci, inclusiv abandon

La Fortuna e simplu ca bună ziua, meciurile de tenis au o piață separată în care este specificat clar că se pariază pe câștigătorul meciului inclusiv abandon, așa că nu mai ai de ce să îți faci griji! Cel mai recent exemplu este cel de mai jos de la Wimbledon, când băieții deștepți știau de accidentarea lui Monfils și de posibilitatea ca acesta să abandoneze.

DESCHIDE AICI un cont la FORTUNA și ai un BONUS de 500 de Lei


🔥SPORTINGBET🔥

Pariuri validate după terminarea primului set

Iată ce scrie foarte clar și în regulamentul Sportingbet:

Pariuri 1 2 – Cine va câştiga? În meciurile de tenis care se încheie cu abandonul unui jucător pariul “1 2” este considerat valabil imediat ce primul set al meciului a fost încheiat. În ceea ce priveşte pariurile, câştigătorul este întotdeauna jucătorul declarat câştigător de către arbitrul meciului sau care avansează oficial în următoarea rundă. Acestă regulă se aplică şi la meciurile de “Dublu”.

OBȚINE AICI un Bonus de 200 de Lei de la SportingBet


🔥UNIBET 🔥

Pariuri validate după terminarea primului set

În capitolul 28 al regulamentului de pariere al UNIBET, la punctul 2, avem specificația foarte clară: Ofertele de pariu „Meci” se bazează pe principiul general al înaintării în turneu sau a câștigării turneului, depinzând de faza competiției la care meciul se referă. Jucătorul/echipa care avansează în runda următoare sau câștigă turneul va fi considerat câștigător al pariului, indiferent de durata meciului, retrageri, descalificări, etc. Aceste pariuri necesită terminarea a cel puțin un set pentru ca pariurile să fie în vigoare

DESCHIDE AICI un cont nou la UNIBET și ai primul pariu ASIGURAT până la 250 de Lei


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.