Biletul Zilei: Încredere ridicată în „dubla” de azi!

0

Prieteni, e o zi de vineri încărcată cu evenimente. Avem două meciuri pe care vi le propunem azi, foarte importante și interesante din sportul mondial.

Senegal are clar prima șansă în duelul cu Uganda, din optimile Cupei Africii. Senegalezii erau favoriți la câștigarea grupei C, însă au cedat cu Algeria, poate puțin surprinzător dacă ne uităm peste loturile celor două echipe. Uganda a ajuns surprinzător în această fază a competiției, a învins Congo cu 2-0 la debut, deși adversarul era net superior. Senegal e de alt calibru, cuplul de fundași centrali e poate cel mai solid din competiție, iar linia de atac e letală.

Halep-Azarenka poate fi lejer o semifinală de Grand Slam, la orice oră. Cele două se întâlnesc însă, din păcate, în turul al treilea de la Wimbledon. Se anunță un meci încins, deoarece ambele au etalat un tenis foarte bun până acum. Totuși, Azarenka pare să aibă o armă importantă în acest duel: serviciul. Bielorusa nu și-a pierdut serviciul decât de două ori în primele două tururi, iar acest aspect poate fi decisiv într-un meci echilibrat.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalCupa AfriciiUganda vs. Senegal21.52
AngliaTenisWTA WimbledonHalep vs. AzarenkaAzarenka minim un set1.37
COTĂ FINALĂ: 2.08 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.