Biletul Zilei: Mizăm pe două finale de astăzi!

0

Finalele din Copa America și Gold Cup au loc astăzi. Dacă în America de Nord avem o finală așteptată de toată lumea, în Sud Brazilia este mare favorită în disputa cu Peru. Selecțiile noastre de la aceste dispute au o cotă de 2.05.

Nu e mare lucru de spus despre Brazilia-Peru. Aflați pe teren propriu, brazilienii n-au primit gol în niciunul din cele cinci partide de până acum de la Copa America, printre care și unul cu … Peru. Cele două s-au aflat în aceeași grupă, iar Brazilia a câștigat 5-0, rezolvând soarta meciului încă din primele 30 de minute.

În Nord vom avea un meci teribil între Mexic și SUA, cele mai bune echipe de pe continent. Ajunse conform calculelor hârtiei în finală, cele două formații dispută finala pentru prima oară după opt ani și pentru a șasea oară în istorie după ce formatul s-a schimbat. SUA a câștigat o singură dată în fața Mexicului în finală, dar azi are o șansă bună având în vedere loturile celor două echipe. Americanii au mult entuziasm, linia de mijloc e fantastică, McKennie, Bradley și Pulisic reușind un turneu final excelent până acum. SUA are și avantajul terenului propriu, partida urmând să se dispute la Chicago.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalCopa AmericaBrazilia vs. Peru11.30
Uniunea EuropeanaFotbalGold CupMexic vs. SUAX21.58
COTĂ FINALĂ: 2.05 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


superbet
Gratuit 500 RON
betfair
Gratuit 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
betano
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 250 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.