Biletul Zilei: Cotă 2.03 din două meciuri!

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi are evenimente mai puțin urmărite în mod obișnuit de publicul din România. Avem totuși o cotă de 2.03, din două meciuri.

Kastamonu domină de ani buni handbalul din Turcia, iar azi e clar favorită în disputa cu Muratpasa, din semifinalele Cupei. Meciul tur are loc Kastamonu, acolo unde de-a lungul timpului echipe importante ale Europei au fost învinse. Pe noi nu ne interesează acest aspect, ci doar că atât Kastamonu, cât și Muratpasa oferă meciuri cu foarte multe goluri. Nu a fost cazul în disputele directe, dar stilurile de joc ne face să credem că vom vedea multe goluri azi.

Sezonul 11 al ESL Pro League (eSports, CS:GO) a debutat ieri, iar azi continuă. Am ales un meci de la acest turneu și vom miza pe victoria suedezilor de la Fnatic, în fața lui BIG. Disputa are loc după sistemul 2/3, iar fiecare echipă își alege câte o hartă. Doar că Fnatic traversează o formă bună, a ratat de puțin finala acum două săptămâni la Katowice, iar pe BIG i-au învins de 6 ori în cele 8 meciuri directe, unul terminându-se la egalitate.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
TurciaHandbalCupa TurcieiKastamonu vs. MuratpasaPeste 54.5 goluri1.50
Uniunea EuropeanaHocheiESL Pro LeagueFnatic vs. BIG11.35
COTĂ FINALĂ: 2.03 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.