Dolphin’s Pearl

0

Dolphin’s Pearl e un joc original de aparate Novomatic. Versiunea Deluxe a slotului e cea mai cunoscută, dar vă prezint mai jos și de unde a pornit totul. Hai cu perlele!

 

Slot video: Dolphin’s Pearl

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 9

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

 

Ne dăm seama că un joc e de super succes dacă știm că Novomatic îi face și versiune upgradată, Deluxe. Dolphin’s Pearl e, în mod vizibil, un joc de aparate old-school. Fundal static, grafică destul de simplă, sunetul e cel pe care-l știm toți de la Novomatic. Ce ajută acest joc să urce în topul preferințelor e rata mare de câștig, cu ajutorul Wild-ului senzațional de bun.

Simboluri

simboluri dolphin's pearl

Delfinul e vedeta jocului, cu un câștig de miza x900 când apare de 5 ori pe linie. În rest, avem raci, pisici de mare, căluți de mare și peștișori ca simboluri tematice; plățile fiind în această ordine. Restul sunt cărți de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt delfinul și perla. Delfinul e Wild Multiplicator – înlocuiește orice simbol și dublează câștigurile liniei. Perla e Scatter și declanșează 15 rotiri gratuite cu un multiplicator x3.

Cum câștigi la Dolphin’s Pearl

Sunt mai multe simboluri decât linii de plată. De cele mai multe ori, asta nu e în avantajul nostru. Ne ajută foarte mult, însă, delfinul. Nu numai că apare destul de des și are cele mai mari plăți; dar atunci când nu formează de unul singur linia câștigătoare el înlocuiește alte simboluri și dublează valoarea liniei.

Câștiguri mari vin la rotirile gratuite. Ca de obicei la Novomatic, e destul de greu să le prinzi, dar când vin, ai banca plină. Cel puțin 15 rotiri (pentru că 3 Scatter-uri noi în timpul lor îți pot da încă 15, suplimentare) și multiplicatorul x3 sunt garanția profitului. Grijă mare cu dublajele în timpul lor. Câștigurile sunt suficient de mari oricum. Recomand să încasați în primele 7-8 rotiri tot, apoi să dublați.

mega castig rotiri gratuite dolphin's pearl

Dublajele sunt printre cele mai cunoscute opțiuni de la Novomatic. După fiecare câștig ai posibilitatea să încasezi banii sau să joci „totul sau nimic” prin Gamble/Dublaj. Acolo ai de ales culoarea asului care se va întoarce – roșu sau negru. Dacă ghicești, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, pierzi tot. Atenție mare aici, pentru că de cele mai multe ori la dublaje pierd oamenii. Strategia mea, pe care am zis-o de foarte multe ori, e să nu dublez câștigurile mari (ok, cel mult o singură dată). La cele mici pot merge și la 4-5 dublaje pentru că, la urma urmei, dacă ratez la ultimul dublaj pierd doar 2 lei sau cât aș fi câștigat doar cu linia de plată, nu 500. Asta e strategia mea, nu zic neapărat că e bine cum fac. Dacă preferi să dublezi câștigurile foarte mari, nu pot decât să sper că nimerești culoarea asului.

dolphins pearl - jocuri cu dublaj novomatic

👉Joacă DOLPHIN’S PEARL la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DOLPHIN’S PEARL poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.