Biletul Zilei: Mizăm pe o cotă de 2.06!

0

Prieteni, biletul zilei de joi conține evenimente prea puțin atractive pentru pariorul român. Totuși, cota finală, de 2.06, ne poate aduce o satisfacție astăzi fără prea multe emoții.

Am vorbit ieri despre CS:GO, azi continuăm cu eSports. Rezultatele de ieri de la ESL Pro League fac ca meciul Astralis-mouz să fie decisiv pentru calificare. Danezii au șansa lor, sunt pe revenire după ce pierduseră primele două meciuri, iar azi au prima șansă cu mouz, fiind echipa mai bună. Totodată e și un bun prilej pentru Astralis de a se revanșa, după ce a pierdut în semifinalele competiției anul trecut în fața nemților, 1-2, deși erau cotați drept favoriți cerți. Rămâne de văzut ce hărți se vor juca, însă pe Nuke, Inferno și Overpass Astralis se descurcă mai bine.

Campionatul Belarusului de rezerve programează un singur meci astăzi, în care gazdele sunt favorite certe. Neman Grodno a avut un parcurs solid în primele trei etape, a ratat însă victoria la Soligorsk, deși a jucat cu un om în plus aproape o repriză. Totuși, în acel meci a primit și singurul gol din primele trei etape, ceea ce face ca Neman Grodno să aibă cea mai bună apărare de până acum. Belshina vine după un 4-0 cu Gorodeja, dar a întâlnit cea mai slabă echipă din campionat.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHocheiESL Pro LeagueAstralis vs. mousesports11.65
Uniunea EuropeanaFotbalLiga RezerveNeman Grodno vs. Gorodeja11.25
COTĂ FINALĂ: 2.06 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.