Biletul Zilei: Vineri ne concentrăm pe eSports!

0

Prieteni, CS:GO devine tot mai popular publicului din România. Azi vă propunem două meciuri din acest eSport, la o cotă de 2.05.

La o săptămâna de la duelul din grupe, Team Liquid și Evil Geniuses se întâlnesc din nou. De data aceasta este meciul pentru calificarea în finala ESL Pro League, în Nord America, și se joacă după sistemul cel mai bun din trei hărți. Liquid a câștigat acum o săptămână, 2-1, după o hartă decisivă spectaculoasă, care a avut nevoie de prelungiri. Totuși, trebuie să recunoaștem superioritatea lui Liquid, deoarece deși meciul a fost strâns, aceștia au câștigat hărțile în care contează mai mult partea tactică. Geniuses s-a impus pe Dust2, o hartă echilibrată, în care felul în care jucătorii trag poate face diferența. Tocmai din aceste motive, Liquid are prima șansă în opinia noastră.

Eliminată aseară din ESL Pro League, în semifinalele Americii de Nord, brazilienii de la MIBR se pot concentra acum pe Flashpoint 1. Înfrângerea cu Furia poate i-a durut puțin pe MIBR, deoarece a fost a doua în meciurile directe în decurs de o săptămână, iar pe Ventrigo, harta aleasă de ei, au câștigat doar 4 runde. Flashpoint 1 oferă însă 500.000$ câștigătorului, astfel că MIBR trebuie să treacă peste meciul de ieri. În plus, Orgless nu are experiența adversarului de astăzi, fapt demonstrat și în meciul direct din grupe, pe care MIBR l-a câștigat 2-0 (19-17, 16-10).

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHocheiESL Pro LeagueTeam Liquid vs. Geniuses11.55
Uniunea EuropeanaHocheiFlashpointOrgless vs. MIBR21.32
COTĂ FINALĂ: 2.05 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.