Biletul Zilei: Mizăm și sâmbătă tot pe CS:GO!

0

Prieteni, ieri am încasat biletul zilei cu evenimente din Counter-Strike fără prea multe emoții. Azi continuăm cu acest sport virtual și propunem două alte meciuri în care mizăm pe favorite.

Semifinala ESL Pro League – Europa le pune față în față pe Astralis și mousesports, două echipe care s-au înfruntat și în urmă cu doar două zile, în grupe. Era atunci un meci decisiv pentru ambele echipe, mouz putea merge direct în finală dacă învingea, în timp ce Astralis trebuia să câștige pentru a ieși din grupe. Învingătoare, așa cum se poate observa, a ieșit Astralis, dar felul în care s-a impus a fost categoric. A fost 16-3 pe Inferno, harta danezilor, și 16-1 pe Dust2, harta nemților, un scor mult prea categoric pentru diferența de valoare dintre cele două echipe. Totuși, forma pe care mouz o arată în ultimele zile este îngrijorătoare, iar Astralis poate câștiga iar astăzi.

Tot pe danezi mizăm și în meciul 2. North întâlnesc pe Endpoint în sferturile Home Sweet Home Cup, o competiție online cu premii în valoare totală de 40.000$. North pleacă din postura de favorită certă astăzi după ce a ieșit din grupe fără să piardă vreo hartă și are experiență mult mai mare decât Endpoint, care nici nu obținut vreun rezultat notabil la nivel european. În plus, danezii joacă de multă vreme în aceeași formulă, un alt aspect important în CS:GO, iar indiferent de hărțile alese astăzi North ar trebui să câștige 2-0.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHocheiESL Pro LeagueAstralis vs. mouz11.40
Uniunea EuropeanaHocheiHome Sweet Home CupEndpoint vs. North0-21.93
COTĂ FINALĂ: 2.70 la BETANO – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.