Rise of Olympus

0

Rise of Olympus e alternativa la seria „Age of the Gods” oferită de Play’n Go. Un joc de aparate inspirat din Legendele Olimpului cu bonusuri foarte bune!

Slot video: Rise of Olympus

Furnizor: Play’n Go

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 5 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, BetanoUnibetVlad Cazino, SportingBet, NetBet

Zona Legendelor Olimpului aparține furnizorului PlayTech, care are o serie întreagă de păcănele cu jackpot din această temă. Am zis-o și în recenziile de la acele jocuri, sunt printre preferatele mele, deci e greu – cel puțin pentru mine – să fiu impresionată de un alt joc cu Zeus, Hades și Poseidon. Chiar dacă aparențele au fost foarte bune pentru Rise of Olympus, în final nu pot zice că aș renunța la orice slot Age of the Gods pentru ăsta. Plusuri la grafică și cam atât pentru mine.

Simboluri

Cei trei zei – Zeus, Poseidon și Hades sunt simbolurile principale din joc și au aceeași valoare: când apar de 5 ori, iei miza x10. Nu vă speriați de valoarea mică, vă explic imediat de ce e așa. Restul simbolurilor sunt tematice: harpa, coiful lui Hades, tridentul lui Poseidon și fulgerul lui Zeus.

Simbolul special este Wild-ul reprezentat de moneda de aur cu Pegasus, calul cu aripi din mitologie. Înlocuiește orice simbol pentru a crea câștguri și, dacă apare el de 5 ori, are și cea mai mare valoare: miza x 50.

Cum câștigi la Rise of Olympus

Slotul NU are linii propriu-zise, ci folosește o combinație de Cluster Pays cu joc normal. Dacă ai trei simboluri identice pe spații alăturate – nu contează că sunt orizontale sau verticale – se creează un câștig. După fiecare câștig, simbolurile din combinația care-ți bagă banii în casă cad de pe ecran și pornește multiplicatorul; unde poți câștiga din nou – fără să fie o re-rotire. Practic, dacă simbolurile cad cum trebuie, poți câștiga de 4-5 ori în aceeași rotire.

La căderi, dacă ai 3 simboluri identice, atunci când cad apare un Wild în locul lor. Asta nu se întâmplă și la 4 sau 5 simboluri, din păcate. Încă ceva: câștigi dacă ai 3 zei alăturați, chiar dacă ei sunt diferiți.

Câștigurile mari vin în urma modurilor bonus din joc.

Primul apare destul de des și nu aduce niște câștiguri uriașe, ci doar mărește șansele de câștig în jocul obișnuit: Mâna Zeului, care se activează la întâmplare în rundele necâștigătoare. După fiecare astfel de bonus, zeul din dreapta ecranului se schimbă, ordinea fiind Hades – Poseidon – Zeus. Mâna lui Hades alege un simbol și îl transformă într-un simbol de valoare mai mare, dând upgrade și crescând numărul simbolurilor de același fel. Mâna lui Poseidon transformă 2 simboluri de pe ecran în Wild. Mâna lui Zeus distruge complet de pe ecran două simboluri – fără a le considera câștigătoare.

Furia Olimpului este un bonus mult mai bun care le include pe toate cele 3 mâini de mai sus. În stânga ecranului ai un scut cu trei spații goale. Trebuie să umpli cele trei spații prin câștiguri (în cursul aceleiași rotiri – deci după căderi) care includ zei în linia de plată. Odată activată Furia Olimpului ai o rotire gratuită în care, după ce încasezi câștigul, ai cele 3 bonusuri: Mâna lui Hades, Mâna lui Poseidon și Mâna lui Zeus.

Rotirile Gratuite se declanșează dacă golești complet ecranul în urma căderilor dintr-o re-rotire cu multiplicatori ce cresc în bonusuri până la x20. Eu am dat mii de rotiri aici și niciodată nu am prins rotirile gratuite. De foarte multe ori am ajuns să am unul sau două simboluri rămase, dar niciodată nu am golit complet ecranul și nu am prins rundele gratis.

👉Joacă RISE OF OLYMPUS la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul RISE OF OLYMPUS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
sportingbet
Bonus 300 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.