Wild Blood

0

Wild Blood are cele mai sexy vampirițe pe care le-am văzut. Vreau și eu în jocul ăla, să fiu Păcănica Vampirica, și să-ți aduc eu cel mai mare câștig.

Slot video: Wild Blood

Furnizor: Play’n Go

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 15

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, BetanoUnibetVlad Cazino, SportingBet, NetBet

Dacă și Twilight avea vampiri ca jocul ăsta de aparate, sigur ieșea mult mai bun filmul. Wild Blood are, în primul rând, niște simboluri extrem de mișto. Și ca design, dar și ca ce fac ele în joc. Apoi, fundalul – și cel sonor, și cel vizual – te duc într-o atmosferă destul de sumbră, de Familia Addams. Curge sângele pe logoul jocului, simbolurile mici parcă-s scrise în sânge. Chiar îmi place atmosfera jocului. Iar în timpul rotirilor efective, câștigurile vin bine și bonusurile sunt super.

Play’n Go face de fiecare dată o treabă foarte bună în a merge all-in pe tema unui joc și a crea legături între ideea lui și implementarea efectivă. Nu prea am văzut păcănele ale lor care să aibă o temă specială și să fie tratată ca un element secundar. De fiecare dată se pune accentul pe simbolurile principale, pe grafică, iar modurile bonus au legătură cu povestea sau ideea slotului. Wild Blood nu face excepție

Simboluri

Cele trei vampirițe sunt simbolurile principale din joc, în această ordine: Margaret (cea roșcată), Rebecca (bruneta) și Laura (blonda). Spoiler alert? Pentru că numele lor sunt anunțate abia în continuarea jocului, Wild Blood II. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt de Wild, 2 Scatter-uri, dar și două simboluri care nu oferă vreun câștig și declanșează bonusul doar în combinații. Wild e vampirul și înlocuiește orice simbol, iar dacă apare el de 5 ori pe linia de plată primești cel mai mare câștig din joc – 2.500 x miza. Primul Scatter e logoul Wild Blood, care nu face decât să te plătească indiferent de linii. Al doilea Scatter e reprezentat de fiolele de sânge și dă rotiri gratuite. Ultimele speciale sunt cele două amulete (una de argint și una de aur) care, în combinație cu Wild-ul, dau re-rotiri. Detaliem mai jos.

Cum câștigi la Wild Blood

În primul rând, pariul maxim e destul de mic, asta nu mi-a plăcut. Dar câștigurile sunt destul de mari și beneficiază de dublaj. Vampirițile aduc banii, iar vampirul (wild-ul) apare destul de des și te ajută să câștigi la fiecare 2-3 rotiri. Nu sunt sume mari, dar nici mici, așa că până să ajungi la bonus vei avea o bancă apropiată de cea cu care ai început.

Câștiguri mari ai la re-rotiri și la rotirile gratuite. Re-rotirile se declanșează relativ ușor: ai nevoie de amuleta de argint pe coloana 2, Wild pe coloana 3 și amuleta de aur pe coloana 4. Când vine această combinație primești 5 re-rotiri pe parcursul cărora Wild-ul rămâne stivuit pe coloana din mijloc. Dacă amuletele apar din nou, primești încă 2 re-rotiri.

Rotirile Gratuite sunt activate în jocul bonus declanșat de Scatter-urile cu fiole de sânge. Când ai 3 astfel de Scatter-uri intri în jocul bonus și ai 6 fiole pe ecran. Tu alegi pe care le deschizi. Unele au cash, altele au rotiri gratuite. Una dintre ele este cea cu sânge negru și, când o alegi pe ea, se oprește bonusul și tu încasezi banii câștigați până acolo și intri în rotirile gratuite câștigate deja. Intri apoi în rundele gratis pe care le joci cu un multiplicator ce începe de la x2. Două Scatter-uri Wild Blood (cele care în jocul simplu nu fac nimic) îți măresc multiplicatorul în timpul rundelor gratuite. Poți câștiga rotiri suplimentare, numărul maxim fiind de 50.

Ultimul mod de a-ți mări câștigurile e dublajul. După fiecare câștig ai de ales: încasezi sau mergi pe „totul sau nimic”. Dublajele de la Play’n Go au, pe lângă obișnuitul „roșu sau negru”, și posibilitatea de a alege simbolul exact al asului care e întors – inimă roșie, inimă neagră, romb sau treflă. Dacă o nimerești, câștigul tău e înmulțit cu 4. Nu uita sfatul meu etern: nu te lăcomi. Când ai un câștig mare, mulțumitor, încasează-l. E păcat să pierzi tot.

👉Joacă WILD BLOOD la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul WILD BLOOD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.