Wild Blood II

0

Wild Blood II e upgrade-ul jocului cu vampiri de la Play’n Go. Vampirițele sunt și mai frumoase, atmosfera jocului e și mai sumbră, câștigurile sunt și mai mari.

Slot video: Wild Blood II

Furnizor: Play’n Go

Tema: Epice & Acțiune

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 4.096 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, BetanoUnibetVlad Cazino, SportingBet, NetBet

În recenzia mea de la Wild Blood, cel original, am spus că-s cele mai frumoase vampirițe ever. Că aparatul creează o atmosferă demnă de filmele de groază, că grafica e foarte tare, că se câștigă bine. L-am lăudat pe toate părțile. Ei bine, continuarea e și mai tare. Din toate punctele de vedere. Tot ce am apreciat la primul slot, aici îmi place mai mult. Jos pălăria pentru cum a ieșit.

Singurul minus poate fi considerat lipsa dublajelor, dar eu nu m-am omorât niciodată după opțiunea asta (poate doar la Synot, unde ai opțiunea să încasezi jumătate din câștig înainte de dublaj). Prefer bonusuri de top, iar aici sunt.

Simboluri

Vampirițele rămân cele mai bune, doar că aici au toate aceeași valoare – miza x15 când apar de 6 ori. Alte simboluri sunt craniul, cuțitul și cărți de joc de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt de Wild și Scatter. Wild-ul e vampirul și înlocuiește orice simbol; Scatter-ul e sticluța cu sânge și, când apare de cel puțin 3 ori, aduce rotiri gratuite.

Cum câștigi la Wild Blood II

Ca moduri de câștig, Wild Blood II seamănă mai mult cu jocurile PlayTech decât cu cele Play’n Go. Cu funcția All Ways sunt 4.096 linii de plată, ceea ce înseamnă câștiguri foarte dese dar mici. Tot în stilul PlayTech, la bonusuri umpli banca.

Cel mai des apare Vampire Bat Re-Spin. Când Wild-ul apare pe ultima coloană încasezi câștigul și apoi e mutat pe prima coloană, declanșând și o re-rotire.

Dar MEGA, MEGA, MEGA CÂȘTIGURI ai la rotirile gratuite – Bloodlust Free Spins. Le primești când ai cel puțin 3 Scatter-uri. 10 rotiri la 3 scatter-uri; 15 la 4; 20 la 5 și 25 rotiri gratuite la 6 Scatter-uri. Bonusul de re-rotire rămâne disponibil și în timpul lor, iar dacă se declanșează Vampire Bat Re-Spin, fiecare vampiriță devine Wild în re-rotire.

Când intri în rotirile gratuite ai de ales unul dintre cele 3 moduri posibile. Primul e bonusul vampiriței blonde, Laura. În el, fiecare Wild se extinde cu un spațiu – fie în sus, fie în jos. Al doilea e bonusul brunetei, Rebecca. În el, la fiecare rotire, Wild-ul vine și cu un multiplicator x2 sau x3; iar multiplicatorii pot se înmulțesc până la un x81. Primele două nu-mi plac foarte mult mie. Cel cu Wild-ul care se extinde nu aduce mare lucru, al doilea e riscant. Am pățit de multe ori să am mai multe Wild-uri în dreapta ecranului dar nicio linie câștigătoare, deci nu aveau ce să multiplice. În ambele poți câștiga rotiri suplimentare, câte 2 pentru fiecare Scatter (doar că trebuie să fie cel puțin 2 Scatter-uri).

Cel mai bun bonus e al vampiriței roșcate, Margaret: la fiecare 4 Wild-uri (în total, nu în aceeași rotire), multiplicatorul crește cu 1 și primești 2 rotiri în plus. Aici chiar am avut câștiguri uriașe de fiecare dată, și garantat cel puțin 4 rotiri extra datorită wild-urilor.

👉Joacă WILD BLOOD II la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul WILD BLOOD II poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.