Grim Muerto

0

Grim Muerto ar fi mult mai bun cu Banderas ca personaj principal, dar ne mulțumim și cu trupa de mariachi morți pe care o oferă Play’n Go.

Slot video: Grim Muerto

Furnizor: Play’n Go

Tema: Latino

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, BetanoUnibetVlad Cazino, SportingBet, NetBet

Ay ay ay ay, Ay ay amor. Ay mi moreno, De mi corazon. Am Cancion del Mariachi în cap de când am început să scriu recenzia, dacă nu știți melodia vă invit să părăsiți această pagină, să îi dați play pe YouTube și să reveniți 😊. N-am încercat să mă și joc Grim Muerto pe muzica asta, e drept, dar și muzica din joc e bună. Tot cu acorduri latino.

Grim Muerto arată senzațional. De când l-am văzut prima dată am zis că trebuie să-l joc. Zona latino nu e foarte exploatată în jocurile de aparate, iar atunci când simbolurile sunt mariachi iar fundalul sonor e cu acorduri sud-americane, e clar că găsesc ceva ce-mi place. Am zis-o de câte ori am avut ocazia: Play’n Go merge până la capăt cu tematica unui slot de fiecare dată când creează ceva tematic. Grim Muerto nu dezamăgește din acest punct de vedere.

Simboluri

Cei 4 mariachi sunt simbolurile principale. Chitaristul în roșu dă miza de 700 de ori când apare pe toată linia; urmat de trompetistul în albastru, violonistul în verde și acordeonistul în roz. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e chitara și înlocuiește orice simbol; Scatter-ul e craniul și declanșează rotiri gratuite.

Cum câștigi la Grim Muerto

Cu mariachi, dar câștigurile sunt dezamăgitor de mici. Pe cât de mult îmi place ideea și grafica jocului, pe atât de dezamăgită am fost de câștiguri. Încasezi cam la o rundă din două, dar aproape de fiecare dată e un câștig mai mic decât miza. E rar să spun la un joc că mi-aș dori să am dublaje, dar ăsta e un exemplu. Dacă tot sunt câștiguri mici, măcar să le putem mări noi, altfel de ce mai jucam la păcănele?

Sunt și niște bonusuri.

Primul e Marco Siniestro și apare la fiecare rotire. O coloană este aleasă la întâmplare în momentul rotirii. Dacă apare un Wild pe ea, Wild-ul se extinde pe toată coloana. Asta e bine, în teorie, dar când începi să rotești mai tare te superi. De cele mai multe ori, e aleasă una dintre ultimele 2 coloane. Și chiar dacă vine Wild-ul și devine stivuit, se întâmplă rar să ai 4 simboluri câștigătoare astfel încât să conteze. Rămâi cu o coloană plină de Wild-uri care nu-ți folosesc la nimic.

Câștigurile mari sunt la rotirile gratuite. E marele atu al jocului din punct de vedere al băncii. Când ai 3 Scatter-uri cu craniul pe o carte primești 10 rotiri gratuite. În timpul lor apar Scatter-uri noi, cu craniul pe o lumânare, care pot da rotiri suplimentare: un simbol dă trei rotiri, două cranii dau 6 rotiri iar 3 îți dau încă 10 rotiri.

Poți primi rotiri gratuite și cu două Scatter-uri prin funcția A doua șansă. Dacă ai doar 2 Scatter-uri pe ecran intri într-un mod separat de joc, cu 4 mariachi pe ecran. Doi dintre ei ascund bani, unul ascunde un Scatter iar unul n-are nimic. Tu alegi unul dintre ei și primești ce ascundea el – dacă îl iei pe cel cu Scatter-ul ai, automat, rotirile gratuite.

Revenim la rotiri. Înainte să intri în rundele bonus este ales un mariachi care devine și el Wild pe parcursul lor. Jocul îl numește Joker suplimentar. Iar bonusul Marco Siniestro, prin care Wild-ul se extinde, i se aplică și lui. În timpul rotirilor gratuite pot beneficia de acest mod mai multe coloane, între 2 și 5.

👉Joacă GRIM MUERTO la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GRIM MUERTO poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.