Energoonz

0

Energoonz e… ceva diferit. Vă așteptați vreodată să vedem păcănele cu emoji-uri? Că eu nu. Tot felul de simboluri dubioase ne umplu buzunarele.

Slot video: Energoonz

Furnizor: Play’n Go

Tema: Desene animate?

Format: 5 coloane – 5 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, BetanoUnibetVlad Cazino, SportingBet, NetBet

Când eram mică și mă mutasem de pe mIRC pe Yahoo Messenger mi se părea cel mai tare lucru din lume să găsesc emoji-uri noi apăsând la întâmplare taste după cele două puncte clasice. Vreo secundă nu m-am gândit că în 15-20 de ani ajungem la filme sau la păcănele inspirate din emoji-uri. Dacă știam, îmi deschideam din timpul facultății un blog de recenzii pentru emoji și smiley-uri.

Bine, acum, după ce luni de zile am tot zis că-s niște emoji-uri, parcă mi se par mai aproape de Pokemoni acum. Gata cu Pokemon Go, hai la păcănele.

Cam asta e Energoonz. Un joc ca la aparate cu simboluri super ciudate. Pe care nu trebuie să-l vadă copiii, că riscăm să ajungă să joace la păcănele de la 7 ani. Trecând peste ideea copilărească a jocului, el e foarte bine făcut, foarte modern, și cu bonusuri mult peste medie.

Simboluri

Ciudățeniile de emoji-uri / Pokemoni / maimuțe / ce-or-fi sunt cele mai importante. Cel negru dă miza de 25 de ori când apare de 5 ori; urmat de cel portocaliu și de cel verde. Mai avem fulgere și flăcări.

Simbolul special e Wild-ul, reprezentat de un cerc albastru care zici că-i gata să explodeze.

Cum câștigi la Energoonz

E unul dintre jocurile alea la care nu te superi când ai un câștig mic, pentru că simbolurile cad din ecran după ce încasezi din ele și vin câștiguri noi cu multiplicator.

Nu există linii de plată, ci combinația de Cluster-linie unde trebuie să ai cel puțin 3 simboluri identice alăturate (vertical sau orizontal) pentru un câștig. După fiecare câștig, simbolurile cad de pe ecran prin cascadă/explozie. Când sunt 3 pe linie, rămâne un Wild în locul lor. La 4 sau 5 nu se întâmplă asta. Cu fiecare nou câștig îți crești și valoarea multiplicatorului, care e valabil doar pentru cădere. Ca la o re-rotire, practic.

La începutul rotirii se aleg coloanele BONUS (între 0 sau 5 – e posibil și să nu ai). Dacă ai golit coloana pe care ai bonusul, se activează și iei rotirile gratuite. Acolo intri într-un ecran diferit, cu alte ciudățenii ca simboluri. Formatul e tot 5×5, dar plățile devin Scatter – plata se face când ai cel puțin 5 simboluri identice, fără a mai ține cont de poziționarea lor. Există și aici un Scatter – becul bleu – care poate aduce rotiri suplimentare. Iar la fiecare câștig se dă upgrade simbolului, devenind următorul cu valoare mai mare.

👉Joacă ENERGOONZ la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ENERGOONZ poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.