Reactoonz

0

Reactoonz a fost făcut după succesul uriaș avut de Energoonz, jocul de aparate făcut în stilul desenelor animate. Urmează Pokemoonz?

Slot video: Reactoonz

Furnizor: Play’n Go

Tema: Desene animate?

Format: 7 coloane – 7 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, BetanoUnibetVlad Cazino, SportingBet, NetBet

 

După Energoonz, Play’n Go a intrat la dublaje. Și le-a ieșit, pentru că dublajul lor pe genul ăsta de păcănele se numește Reactoonz și e printre cele mai jucate sloturi ale furnizorului. Stilul e același, dar se văd îmbunătățiri la grafică; ecranul e mai mare (7×7, în loc de 5×5) iar bonusurile sunt mai multe și mai bune.

Simboluri

Din nou avem tot felul de maimuțoi pe care nu știu să-i descriu, așa că vă rog să vă uitați direct în screenshot-ul de mai jos. Cel roz e cel mai bun și plătește miza de 750 ori când apare de cel puțin 15 ori pe ecran.

NU există simboluri speciale în jocul obișnuit, doar un Wild în bonusul Gargantoon.

Cum câștigi la Reactoonz

Nici aici nu avem linii de plată, dar avem Cluster Pays total: e suficient ca simbolurile să fie alăturate, nu contează că sunt orizontal sau vertical, pentru a plăti. Căderile rămân valabile: după fiecare încasare, simbolurile câștigătoare dispar de pe ecran. Doar că aici, spre deosebire de Energoonz, în locul lor vin unele noi.

Avem câteva bonusuri mai mici aici: primul e Giantoonz. Dacă ai 4 simboluri adiacente și formează un pătrat, se unesc pentru un simbol gigant, care dublează câștigul dacă se află pe un Cluster câștigător (deci trebuie să mai fie, lângă pătrat, cel puțin un alt simbol identic).

Al doilea e legat de simbolurile luminate intermitent: sunt doar cele cu un ochi incluse, iar la începutul rotirii este ales la întâmplare unul care să beneficieze de bonus. Dacă ai un câștig cu ele, se dublează și rămân 2 Wild-uri în urma exploziei.

Instabilitate e un alt bonus din modul normal de joc. La orice rotire necâștigătoare (doar cele inițiale, nu și re-rotirile) poate apărea un Gargantoon care transformă 4-8 simboluri în Wild-uri.

Bonusul Cuantum pornește când ai, în total, 25 de simboluri câștigătoare într-o rotire (incluzând și re-rotirile). La fiecare 25 de simboluri se activează o nouă secvență Cuantum și poți avea cel mult 4 secvențe. Toate pornesc la finalul re-rotirilor, după ce e plătit fiecare câștig. O a cincea secvență activează Gargantoon.

Gargantoon este personajul care doarme în dreapta ecranului. Se trezește pentru a crea Instabilitate sau atunci când ajungi la 5 cuantumuri. Gargantoon sare pe ecran ca un simbol gigant, 3×3, și are rol de Wild. După fiecare câștig și cădere în cascadă se micșorează, întâi la 2×2, apoi la 1×1.

Câștigurile cu Gargantoon sunt URIAȘE, dar și cele din secvențele cuantum sunt mari.

Cele 4 cuantumuri sunt:

Implozie – transformă 3-6 simboluri în Wild și distruge simbolurile adiacente lor (stânga-dreaăta și sus-jos, fără diagonale).

Incizie – creează un Wild în centrul ecranului și pe cele două diagonale pune același simbol, care poate fi chiar wild.

Demolare – distruge toate simbolurile cu un ochi. Din păcate nu le plătește, iar asta te poate dezavantaja uneori.

Modificare – transformă o serie de simboluri adiacente în același simbol și creează un Cluster.

👉Joacă REACTOONZ la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul REACTOONZ poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.