Biletul Zilei: Mizăm pe favoritele de joi!

0

Prieteni, ziua de joi aduce un combo de cotă 2.10. Ne îndreptăm atenția către lupta la promovare din Liga II, dar și la cursa pentru titlu în Elveția.

UTA se află în pole-position pentru a promova în prima ligă, iar o victorie astăzi cu Turris ar aduce-o și mai aproape de îndeplinirea obiectivului. Arădenii au un avans de patru puncte față de locurile 2 și 3, dar un meci mai puțin disputat, după ce prima partidă, în care trebuiau să întâlnească pe Petrolul, a fost amânată. Turris n-a convins cu FC Argeș, doar 0-0, deși a evoluat mai bine de 30 de minute cu un om în plus.

În Elveția, presiunea e acum pe St. Gallen, care trebuie să câștige la Lugano pentru a-și păstra prima poziție în clasament, după ce Young Boys a defilat aseară pe teren propriu, 4-0 cu Thun. Echipa antrenată de Peter Zeidler vine după trei victorii la rând, 2-1 cu Sion și Xamax și 3-2 cu Thun și de fiecare dată și-a creat multe ocazii de poartă. Lugano e scăpată de grijile retrogradării, dar nici nu poate urca pe un loc de cupă europeană, așa că motivația mai mare e în tabăra oaspeților.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga IIUTA Arad vs. TurrisPSF 11.60
ElvețiaFotbalSuper LeagueLugano vs. St. GallenX21.31
COTĂ FINALĂ: 2.10 la BETANO – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.