Stars Awakening

0

Stars Awakening e jocul de aparate intergalactic de la PlayTech. Stelele-s strălucitoare și confirmă zicala noastră: ne-a fost scris în stele să luăm bani la păcănele.

Slot video: Stars Awakening

Furnizor: PlayTech

Tema: Stele

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Planete de 5 culori diferite și niște alieni zâmbitori te așteaptă la Stars Awakening. Există și planete mari, de 3×3, care acoperă role întregi; dar cel mai tare e că planetele devin strălucitoare și iau rol de Scatter, plătind pe toate liniile la re-rotiri. Sunt zeci de păcănele care au mici influențe de călătorie în spațiu – fie imaginea de fundal a jocului, fie simboluri strălucitoare; dar Stars Awakening e primul slot despre care scriu o recenzie care folosește această tematică 100%, cu tot cu simboluri și speciale.

Simboluri

Cele 5 planete au plățile mari. Cea roșie e cea mai valoroasă, cu miza x25 când apare de 5 ori pe linia de plată. Urmează galben, verde, albastru și violet. Simbolurile mici sunt alienii în costum de cosmonaut, fiecare având alături și o carte de joc.

Simbolul special e Wild-ul, care înlocuiește orice simbol. Nu avem un simbol Scatter, dar planetele preiau acest rol la re-rotiri. Detaliez mai jos.

Cum câștigi la Stars Awakening

Planetele sunt cele care-ți vor aduce bani, dar nu sume mari în prima rotire. Cu Wild-urile vei încasa mult, iar altă posibilitate pentru linii mari de câștig e să-ți vină planeta uriașă, de 3×3, pe coloanele 3-4-5. Dacă ai aceeași culoare a planetei și pe primele două coloane încasezi mult de tot.

Mega câștiguri poți prinde la re-rotiri. Atunci când ai o linie câștigătoare vei avea o re-rotire. Se activează bonusul Supernova Scatters: planetele se „trezesc” – devin strălucitoare și iau rol de Scatter. Acest bonus are trei pași. La prima re-rotire doar planeta violet va fi Scatter. Dacă ai câștig și în re-rotire, următoarele 2 planete iau același rol: cea albastră și cea verde. Ultimul nivel al bonusului îți face toate planetele Scatter.

Ce înseamnă, mai exact? Dacă ai o planetă Scatter pe coloanele 3, 4 sau 5; ele vor plăti indiferent de cum arată liniile. Valoarea planetei e înmulțită cu numărul de planete corespunzătoare de pe fiecare coloană. E un Scatter-multiplicator aici, la care contribuie și Wild-urile pentru a avea câștiguri mari. Când ajungi la nivelul 3 al bonusului încasezi din toate direcțiile, eu așa am avut de fiecare dată.

👉Joacă STARS AWAKENING la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul STARS AWAKENING poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.