Tiger Claw

0

Tiger Claw e încă un joc cu funcția All Ways de la PlayTech. 4096 moduri de plată are slotul, iar simbolurile principale apar des.

Slot video: Tiger Claw

Furnizor: PlayTech

Tema: Animale

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 4.096 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Tiger Claw e un joc care combină animalele cu tematica asiatică. Grafica lui e bună, fără a fi ceva ultra-modern. Seamănă, zic eu, cu Buffalo Blitz sau cu Epic Ape – alte păcănele PlayTech cu modul All Ways. Nu doar ca stil de joc, ci și ca simboluri (toate-s cu animale, doar că din părți diferite ale lumii), ca grafică, bonusuri, etc. Ca popularitate, Tiger Claw e al treilea dintre ele – și pentru că lumea e foarte obișnuită cu Buffalo Blitz, zic eu. Ca distracție și câștiguri, mie mi se pare la același nivel. Recunosc, mie îmi plac tigrii mult mai mult decât bizonii sau gorilelele.

Simboluri

Tigrul plătește cel mai mult – miza x7,5 când apare de 6 ori pe ecran. Apoi ai vulpea, capra, mistrețul și șarpele. Restul sunt cărți de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e globul cu scris asiatic, apare pe coloanele 2-6 și înlocuiește orice simbol. Scatter e simbolul Tiger Free Games și poate da până la 100 de rotiri gratuite.

Cum câștigi la Tiger Claw

Animalele sunt cele care-ți aduc bani mulți, în special tigrul. Toate jocurile cu funcția All Ways au câștiguri dese, iar ele pot fi și mari atunci când apar simbolurile principale. Ca pont, dacă vedeți la vreun cazino online o promoție cu rotiri gratuite aici (sau la un alt joc cu atâtea linii de plată), nu stați pe gânduri. Cel mai important la aceste promoții e să fie la niște jocuri unde câștigi des. Păcănelele la care câștigurile sunt mari pot avea mai multe runde consecutive în care nu încasezi nimic, iar la promoții ai riscul ca jocul să nu dea fix când joci tu.

Câștiguri mari ai la rotirile gratuite. Numărul de Scattere din jocul principal decide câte runde primești. Minimul e 8, la 3 simboluri; maximul e 100 – dacă ai „Tiger Free Games” de 6 ori pe ecran. Ele pot fi apoi redeclanșate, la infinit. Dacă ai 2 Scattere în timpul jocurilor gratuite primești încă 5, iar numărul crește – din nou – în funcție de câte simboluri sunt.

În timpul rotirilor gratuite, Wild-ul devine și multiplicator. Apare tot pe coloanele 2-6, iar dacă face parte dintr-o linie câștigătoare înmulțește profitul cu un număr stabilit aleatoriu. Poate fi x2, x3 sau x5.

👉Joacă TIGER CLAW la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TIGER CLAW poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.