Biletul Zilei: Tenis de pe zgura de la Praga!

0

Prieteni, ziua de marți aduce multe meciuri interesante din tenis, de pe zgura de la Praga. Biletul zilei de azi are o cotă finală de 2.01, iar noi mizăm împotriva favoritelor.

Simona Halep revine pe teren după o pauză de aproape șase luni de zile! Atunci, Halep o învingea pe Rybakina în finala de la Dubai, după un set decisiv în care departajarea s-a făcut la tiebreak. E clar, ritmul Simonei în meciul de azi nu poate fi prea ridicat. Lipsa meciurilor își va spune cuvântul, chiar dacă jucătoarea noastră ne-a obișnuit cu prestații solide. Hercog a jucat deja un turneu post-pandemie, la Palermo, dar a și jucat bine împotriva Simonei în 2019, chiar dacă a pierdut de fiecare dată: 5-7, 7-6, 6-2 la Miami și 6-1, 4-6, 6-3 la Eastbourne.

Fiona Ferro este câștigătoarea de săptămâna trecută, de la Palermo, iar finala a avut loc abia acum două zile. Franțuzoaica are prima șansă cu Aliona Bolsova, o iberică de origine moldoveană, care într-o zi bună poate pune probleme jucătoarelor importante. Important este că Bolsova are ritm de joc, a jucat și ea în ultima perioadă destul de mult, iar factorul fizic poate face diferența azi, Ferro fiind mai obosită.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
CehiaTenisWTA PragaSimona Halep vs. Polona HercogHercog +6.5 game-uri1.51
CehiaTenisWTA PragaAliona Bolsova vs. Fiona FerroBolsova +6.5 game-uri1.33
COTĂ FINALĂ: 2.01 la BETANO – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.