Creature from the Black Lagoon

0

Creature from the Black Lagoon, făcut de NetEnt în colaborare cu Universal Studios, e inspirat din filmul de groază cu același nume din anii ’50 și ia un 10 cu felicitări pentru cât de bine e legată povestea cu dinamica jocului.

Slot video: Universal Monsters: Creature from the Black Lagoon

Furnizor: NetEnt

Tema: Horror / Muzică și Film

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Frankenstein, Creature from the Black Lagoon, The Invisible Man, The Phantom’s Curse și Dracula. Astea sunt cele 5 capodopere făcute de NetEnt alături de Universal Studios. Seria Universal Monsters e printre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată la păcănele. Fiecare e inspirat dintr-un film, o piesă de teatru sau o carte cu monștri. Doar că, fiind vorba de NetEnt, integrarea poveștii din sursa de inspirație e făcută impecabil. Și impresia mea e că Universal a făcut ceva mai mult aici decât să-și dea ok-ul pe joc. Pentru că toate încep cu niște scurte filme realizate excelent, prea mișto să fie făcute de furnizorii de sloturi video, eu cred că-s create direct de studioul de film. Creature from the Black Lagoon vă dă pe spate ca grafică. Și ca bani încasați, în special la… specială.

Simboluri

Personajele principale din film plătesc cel mai bine. În ordine, ele sunt: Kay (plătește miza x37,5!), David, Carl și Căpitanul Lucas. Simbolurile mai mici sunt binoclul, tubul de oxigen, camera foto (asta e, nu e un seif, așa arătau camerele pe atunci) și cuțitul.

Simbolurile speciale sunt, în jocul obișnuit, Wild și Scatter. Wild e logoul jocului și înlocuiește orice simbol, Scatter e simbolul Free Spins și, dacă apare de cel puțin 3 ori, aduce rotirile gratuite. În timpul rotirilor gratuite avem ceva mai multe simboluri speciale, dar le menționez mai jos.

Cum câștigi la Creature from the Black Lagoon

Câștigurile din jocul obișnuit sunt slăbuțe… la toată seria, aș zice. Nu vei avea pierderi mari, dar nici nu vei ajunge la profituri uluitoare. Sunt crescute de Wild și de funcția lui de Sticky Wild. Când apare, încasezi plățile rotirii iar el rămâne blocat în poziția lui. Se declanșează o re-rotire, iar tu încasezi din nou. Dacă apare un nou Wild la re-rotire, primești încă una cu ambele Wild-uri pe locurile lor. Și tot așa. Poți avea, teoretic, un ecran plin de Wild-uri în jocul obișnuit. Maximul la mine cred că a fost de 3.

Dacă la jocul obișnuit nu iei sume mari, la bonus vin mega câștiguri.

3 simboluri Scatter îți dau 10 rotiri gratuite (și câte 5 în plus pentru fiecare extra Scatter de pe ecran – maximul fiind de 20 rotiri, la 5 Scatter-uri). Le poți prelungi apoi cu noi simboluri Free Spins în timpul rotirilor gratuite.

În timpul lor apare un nou simbol: Ținta. Când apare ținta tragi în creatura din lagună și o „slăbești”. În partea de jos a ecranului vei vedea un Contor de Sănătate. La fiecare 3 simboluri Țintă, monstrul devine mai slab. E ca la jocuri, îi scazi viața. După ce-i iei prima viață primești un nou simbol special – Spreading Wild. E Wild, dar se extinde o poziție spre stânga. Dacă-i iei și a doua viață monstrului primești de un Spreading Wild și mai bun, care se extinde câte o poziție în fiecare parte.

A treia viață luată monstrului (practic, 9 simboluri Țintă) în timpul jocurilor gratuite îți acordă 10 rotiri suplimentare. Aici se ajunge destul de greu, să știți asta. Dar veți câștiga o grămadă de bani orice-ar fi.

👉Joacă CREATURE FROM THE BLACK LAGOON la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul CREATURE FROM THE BLACK LAGOON poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.