The Invisible Man

0

The Invisible Man face parte din super-seria Universal Monsters făcută de NetEnt. Inspirat din romanul SF al lui H.G. Wells și numeroasele adaptări, slotul video face cinste Omului Invizibil.

Slot video: Universal Monsters: The Invisible Man

Furnizor: NetEnt

Tema: Horror / Muzică și Film

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 20 (Both Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Laud seria Universal Monsters în orice recenzie scriu pentru un joc horror, SF sau inspirat din filme. The Invisible Man a fost al treilea din serie, după Frankenstein și Creature from the Black Lagoon, fiind urmat de The Phantom’s Curse și Dracula. Impresionante vizual, bănuiala mea e că și cu ajutorul studiourilor Universal de la Hollywood, cu scurte filme în introducere și, pe alocuri, chiar și la speciale. Grafic e senzațional jocul, iar ca gameplay e și mai tare. Nu rupe la câștiguri în modul obișnuit, dar când vin bonusurile se schimbă datele problemei și banii nu mai au loc în cont.

Simboluri

Personajele poveștii sunt și simbolurile principale ale jocului: Flora Cranley (care plătește miza x25), Arthur Kemp, Dr. Cranley, Mr. Hall și Mrs. Hall. Simbolurile mici sunt cărțile de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt polițistul și omul invizibil, ambele cu rol de Wild. Nu doar Wild. Sunt Walking Wilds, deci se mută câte o poziție pe ecran și dau re-rotiri, dar ele te duc și spre rotirile gratuite când ajung pe același spațiu.

Cum câștigi la The Invisible Man

În jocul obișnuit câștigurile sunt micuțe, ies din tipare numai datorită Wild-urilor. Polițistul apare doar pe coloana 1 iar omul invizibil doar pe coloana 5. De fiecare dată când unul dintre ele e pe ecran, merg câte un spațiu în direcția opusă lor, declanșând câte o re-rotire după fiecare mișcare.

Important de zis că liniile plătesc din ambele direcții. Nu e obligatoriu să ai simbolurile pe coloanele 1-2-3, ele pot fi și invers, de la dreapta la stânga (deci coloanele 5-4-3).

Când polițistul și omul invizibil sunt pe același rând și ajung să se întâlnească vin și rotirile gratuite, care-ți aduc câștiguri uriașe.

Începi cu 10 rotiri gratuite, dar dacă cele două simboluri Wild se întâlnesc din nou pe același spațiu al ecranului le poți prelungi cu câte 4. Spre deosebire de jocul obișnuit, polițistul și omul invizibil pot apărea oriunde în timpul rotirilor gratuite – nu doar pe coloanele din margine.

Deasupra ecranului ai două linii: una de Bonus Game, alta de Police Spins. Ele contorizează Wild-urile care apar în timpul rotirilor gratuite și, dacă ajungi la 8 Wild-uri de același fel, mergi în unul dintre bonusuri. Șansele să îl poți activa sunt mari, pentru că rămân valabile re-rotirile și poți prinde mai multe Wild-uri la o singură rundă. Bonusul pornește la încheierea rotirilor gratuite. Din păcate, nu le poți lua pe ambele. Primul pe care-l activezi (strângând cele 8 Wild-uri) e cel de care vei profita.

Police Spins e cel mai simplu, care se activează la finalul rotirilor gratuite dacă ai 8 Wild-uri polițist în timpul lor. Ai 3 astfel de rotiri, doar că profitul e mult, mult mai mare decât cel din rotirile gratuite inițiale. În cele 3 Police Spins ai un simbol suplimentar, un Burning Wild. La începutul fiecărei rotiri apar 5 astfel de simboluri pe ecran. Cred că vă dați seama cât de mari sunt câștigurile atunci când pe ecran ai 5 Wild-uri…

Bonus Game e adus de 8 Wild-uri ale omului invizibil. „Un Invisibe Man poate să conducă lumea”, asta apare pe bara de sus a jocului obișnuit. Și începe să o conducă… jefuind 3 case. Bonus Game-ul te duce într-un mod de joc separat. Intri într-o casă și ai acolo oameni sau obiecte de valoare. În funcție de ce alegi, vei primi o sumă de bani sau un multiplicator de câștig. E și un simbol îți oprește „aventura” din casă, dar tot ce vei alege până la el rămâne în cont. Povestea se repetă și în celelalte două case. După ce termini și a treia casă, toți banii adunați în Bonus Game se înmulțesc cu multiplicatorul total strâns pe parcursul bonusului. Foarte mari profiturile și aici. Repet, aceste două speciale plătesc ENORM!

👉Joacă THE INVISIBLE MAN la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE INVISIBLE MAN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.