Witchcraft Academy

0

Witchcraft Academy e școala de vrăjeală a celor de la NetEnt. Concurență pentru Hogwarts. Vrăji, magii și păcăneli cu Efora și Earthan.

Slot video: Witchcraft Academy

Furnizor: NetEnt

Tema: Magie

Format: 5 linii – 5 coloane

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Un joc de aparate care face școala să pară cool e tare, nu? Bine, aici e vorba de Academia de Vrăjitorie. Povestea slotului e cu Efora, o brunetă frumușică foc, și Earthan. Cei doi copii, elevi acolo, se strecoară în bibliotecă unde speră să afle cele mai mari mistere ale școlii. Drăguț și, ca de fiecare dată la NetEnt, o poveste care se regăsește și în rotirile obișnuite din joc, în simboluri și bonusuri.

Simboluri

Tânărul vrăjitor e simbolul cel mai bun din joc și plătește miza x20. Urmează colega lui, Efora, cu miza x10. Alte simboluri care plătesc bine sunt dragonul și bufnița; iar cele mici sunt tipurile de cărți de joc (inimă, treflă, etc).

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul apare doar pe coloanele 1, 2, 4 și 5 și înlocuiește orice simbol. Scatter e simbolul Bonus și te duce în modul Elements Bonus, de unde iei rotirile gratuite.

Cum câștigi la Witchcraft Academy

Câștigurile sunt destul de rare la jocul obișnuit. Ai mai multe simboluri pe ecran decât linii de plată, așa că vor veni mai greu combinațiile câștigătoare. Wild-ul te ajută, dar pentru buzunare pline trebuie să te bazezi pe speciala din joc. Un alt avantaj din joc e că, deși ai linii, nu e obligatoriu să pornească simbolurile de pe prima coloană. Trebuie doar să fie alăturate conform liniei.

Câștiguri mari vin după ce apar cele 3 simboluri Bonus pe ecran și jocul te duce în Elements Bonus. Acolo alegi personajul care face vrăji asupra elementelor de pe ecran și, în urma distrugerii acestora, vei afla câte rotiri gratuite primești, câți bani merg direct în cont, dar și ce bonusuri ai la rotirile gratuite: Wild stivuit pe coloană sau multiplicator.

După Elements Bonus mergi la rotirile gratuite (5-10), pe care le joci fie cu multiplicatori, fie cu coloane de Wild, fie cu ambele. În timpul lor apare un nou simbol special – Bonus Spin – care îți poate prelungi rotirile gratuite (5 pentru 2 simboluri, 10 pentru 3, 15 pentru 4 și 20 la 5 simboluri).

👉Joacă WITCHCRAFT ACADEMY la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul WITCHCRAFT ACADEMY poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.