Drive: Multiplier Mayhem

0

Drive, tati! NFS, tati! Curse. Nitro. Cine ajunge prima la bani? Păcănica 🙂 Hai și voi în cursă, să lăsăm cazinourile cu un tur în urmă.

Slot video: Drive: Multiplier Mayhem

Furnizor: NetEnt

Tema: Sport

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 15

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

NetEnt-ul a făcut Hotline, joc pe care eu l-am comparat cu GTA. Acum avem și Drive: Multiplier Mayhem, un fel de Need For Speed. Asta-i frumos la sloturile NetEnt, și de asta le și joc cu plăcere, și cu și mai mare plăcere scriu despre ele. Încearcă să facă totul modern, încearcă să fie jocuri din cât mai multe domenii, încearcă să producă păcănele care să atingă toate tipurile de jucători. Nu cred că Drive e pe gustul jucătorilor vechi care-s împătimiți ai fructelor și șeptarilor, dar cred că cineva care doar dă câteva rotiri de curiozitate ar fi mult mai fascinat de el.

Țin să clarific, însă. Drive nu e un joc care doar să vină cu o grafică mișto și cu o semi-poveste în spatele ei. Are suficiente moduri de câștig, plăți destul de bune și o specială care să mulțumească pe oricine. Iar Wild-urile vin cu multiplicatori! Aici e mayhem-ul din titlul jocului, la Multipliers. Eu tot îi ziceam multiplayer… ups.

Simboluri

Fata cu părul roz (Jette o cheamă) e vedeta și plătește miza x10. Urmează mașina și ceilalți 3 piloți din joc: Bruiser, Hamaki și Twitch. Plățile mai mici sunt făcute de cărțile de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e multiplicator! Pe lângă faptul că înlocuiește orice simbol, îți și înmulțește câștigul liniei de pe care face parte. Scatter-ul apare doar pe coloanele din mijloc și, când e de 3 ori acolo, aduce 10 rotiri gratuite.

Cum câștigi la Drive: Multiplier Mayhem

Mie mi s-au părut destul de dese câștigurile, mai ales pentru un aparat de la NetEnt – furnizor la care, de obicei, câștigi mai rar și te îmbogățești doar la speciale. Drive parcă dă bani de multe ori, iar câștigurile-s mari datorită Wild-ului Multiplier. Multiplicatorul e egal cu numărul coloanei pe care apare Wild-ul. De exemplu, un Wild pe coloana 2 îți dublează câștigul liniei, iar unul aflat pe coloana 5 îl înmulțește cu 5. Două Wild-uri pe aceeași linie de plată se înmulțesc și apoi multiplică plata liniei.

Câștiguri mari ai și la bonus. 3 simboluri Scatter pe coloanele din mijloc aduc 10 rotiri gratuite. Le poți prelungi, maximul fiind de 19. Depinde de cât de tare apeși pedala de Nitro.

Nu o dau în metafore cu Nitro-ul. La rotirile gratuite apare un nou simbol special, Nitro. Iar în stânga ecranului e un Nitro Collect Meter. La fiecare simbol Nitro, acel „nitrometru” crește. Odată la 3 simboluri treci la următorul nivel al rotirilor.

Rotirile gratuite încep cu o cursă împotriva lui Twitch. Al doilea nivel e cu Hamaki, iar acolo primești și 4 rotiri suplimentare. Alte 3 nitro-uri te duc la nivelul 3, contra lui Bruiser, care vine și cu alte 3 rotiri. Ultimul nivel e tot cu Bruiser, revanșa acestuia, și îți dă încă 2 rotiri gratis. Cu fiecare trecere de nivel se adaugă și un Wild garantat pe ecran (un Wild la nivelul 2 din rotiri, două Wild-uri la nivelul 3 și 3 Wild-uri la ultimul).

👉Joacă DRIVE: MULTIPLIER MAYHEM la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DRIVE: MULTIPLIER MAYHEM poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.