Rage of the Seas

0

Rage of the Seas e fenomenul toamnei 2020 de la NetEnt. Există piraterie și după Jack Sparrow, iar cu jocul ăsta toți ridicăm steagul negru.

Slot video: Rage of the Seas

Furnizor: NetEnt

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 linii – 4 coloane

Linii de plată: 1024 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Acum câteva luni, NetEnt scotea Pirate from the East – am scris o recenzie și pentru el la momentul ăla. O surpriză mega plăcută atunci, îmi venea să mă duc pe vapor la cât de tare ieșise jocul. Acum vine cu încă o aventură a piraților: Rage of the Sea. Slotul ăsta, dragii mei, este fabulos! Aspect de nota 10, câștiguri babane și un format cu peste 1.000 de linii de plată! 2020 a adus explozia jocurilor Megaways, mi se pare refreshing să mai apară și ceva din zona precedentului format revoluționar, adică All Ways.

Deci 1.024 de linii e numărul minim, iar coloanele din mijloc se pot extinde… și ajungi să joci rotiri gratuite cu 5.488 linii de plată.

Simboluri

Sunt 4 pirați care plătesc bine: căpitanul în vârstă și cu barbă neagră; tânăra brunetă cu un ochi acoperit; tânăra roșcată cu pălărie și bombardierul chel cu cuțitul în gură. Restul sunt din aceeași categorie: papagalul, rechinul, ancora, butoiul cu praf de pușcă, timona și o sticluță.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Boost. Wild-ul e caracatița și înlocuiește orice simbol. Scatter e craniul piraților și poate acorda rotiri gratuite. Boost e cutia și extinde coloanele pe care apare.

Cum câștigi la Rage of the Seas

Repet un lucru pe care-l spun la toate jocurile All Ways: chiar dacă plățile simbolurilor sunt mici, câștigurile vor fi la fel ca la alte jocuri. Pentru că ai 1.000 de posibilități de câștig la o rotire, nu ai 5 / 10 / 20. E normal ca tu să obții mult mai des linii bune cu atâtea șanse, iar dacă faci o statistică pe câteva rotiri o să vezi că tot acolo ajungi. Încasezi mai puțin, dar o faci mult mai des.

Câștiguri mari vin la Feature Spins. Atenție, ele nu sunt Free Spins, ci te costă la fel de mult ca o rotire obișnuită. Feature Spins se activează atunci când pe o coloană din mijloc apare un simbol Boost. Coloana respectivă se extinde în sus cu 3 spații, deci are 7 simboluri pe ea. Așadar crește și numărul liniilor de plată. Vei juca 5 rotiri în acest mod de Feature Spins. Poți primi 2 în plus de fiecare dată când simbolul Boost ajunge pe coloana deja extinsă sau poți lua încă 5 dacă apare un Boost pe altă coloană – care se va extinde și ea.

Toate aceste Feature Spins se joacă având un Random Feature (o semi-specială) activ pe durata lor. Sunt 5 posibilități: Spreading Wild (când apare un Wild se duce și pe alte locuri de pe ecran), Stacked Wild (Wild stivuit pe coloană), Major Reel Upgrade, Minor Reel Upgrade (în ambele funcții sunt scoase 2 simboluri cu plăți mici de pe ecran) sau Multiplier.

La Feature Spins câștigi bine. Șmecheria e atunci când toate 3 coloanele din mijloc sunt extinse. Ajungi la 5.488 linii de plată și… Rotiri Gratuite. Poți primi rotiri gratis și dacă apar 3 simboluri Scatter pe ecran, dar asta mi se pare mai greu – eu le-am prins de fiecare dată cu coloane extinse. Rotirile gratuite se joacă, toate, cu 3 Random Features active. Practic dai 5 rotiri (sau mai multe) la peste 5.000 de linii de plată cu Wild extins, multiplicator și fără simboluri mici. Nici nu ai timp să numeri banii, că vin în continuu.

👉Joacă RAGE OF THE SEAS la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul RAGE OF THE SEAS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.