Biletul Zilei: Fotbal din România, la cotă 2.17!

0

Prieteni, revenim cu biletul zilei și avem două propuneri din România pregătite pentru voi. Mizăm pe fotbal, iar cota pregătită este de 2.17.

Craiova a trecut rapid peste eșecul cu Clinceni și a câștigat la Hermannstadt, 1-0, după un meci dominat, dar în care gazdele au ratat un penalty. Oltenii clar încă au calitate, deși l-au vândut pe Mihăilă, iar Koljic e accidentat, așa că partida cu Chindia n-ar trebui să fie o problemă prea mare. Dâmbovițenii au început bine sezonul, au deja 11 puncte, dar nu putem spune că ne surpride cu ceva anume. Chindia are cel mai slab atac, iar fără gol marcat Craiovei e greu să obții un rezultat pozitiv.

Petrolul-Rapid e un derby în orice circumstanțe s-ar juca. Se anunță un meci interesant diseară pe Ilie Oană, dacă ne gândim la acel 0-0 din play-off-ul sezonului trecut, cu acel celebru penalty al Petrolului repetat de trei ori. Rapidul nu traversează cea mai bună formă, demiterea lui Iencsi n-a adus nimic nou în joc, în timp ce ploieștenii arată puțin mai bine, chiar dacă rezultatele sunt la fel de dezamăgitoare.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1CSU Craiova vs. Chindia11.45
RomaniaFotbalLiga 2Petrolul vs. Rapid1X&0-3 goluri1.50
COTĂ FINALĂ: 2.17 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.