Golden Osiris

0

Golden Osiris e un joc de aparate egiptean de la PlayNGo, apărut în 2020, cu Cluster Pays, rotiri gratuite și multiplicatori.

Slot video: Golden Osiris

Furnizor: Play’n Go

Tema: Egiptene

Format: 7 coloane – 7 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Rich Wilde rămâne vedeta aparatelor PlayNGo și am mers cu el după comorile egiptene, aztece, grecești sau indiene. În varianta grecească a aparatelor cu el, Shield of Athena, a apărut în premieră și Cat Wilde – un nou personaj, despre care PlayNGo a spus că e fiica exploratorului. La câteva luni după a apărut și jocul ei, Doom of Dead, despre care vorbim acum. Slotul e nou, dar are câteva elemente old-school. Tematica egipteană e unul, Scatter-ul extins de la rotirile gratuite e al doilea. Foarte modern e, în schimb, designul jocului; muzica e bună și potrivită tematicii. Avem rotiri gratuite care să ne umple de bani, mai ales cu Scatter-ul de care spuneam 2 rânduri mai sus.

Simboluri

Khepri (scarabeul) plătește cel mai mult, miza x50 dacă apare de cel puțin 15 ori într-un Cluster. Plăți mari au și Anubis (câinele), crucea, Bastet (pisica) și Horus (bufnița); simbolurile mici fiind diamante în culori diferite – roșu, galben, albastru și verde.

Sunt 3 simboluri speciale: Wild, Scatter și Wild Multiplier. Wild e W-ul, înlocuiește orice simbol. Scatter e Ochiul lui Horus și aduce rotiri gratuite dacă apare de 3 ori. Multiplicatorii sunt pătratele aurii pe care scrie un număr, acel număr fiind înmulțit cu câștigul Clusterului din care face parte.

Cum câștigi la Golden Osiris

Avem Cluster Pays în joc, ceea ce înseamnă – cam peste tot – și cascade. Deci după fiecare Cluster vor fi înlocuite simbolurile care au plătit cu unele noi. Asta e una dintre opțiunile mele preferate la jocuri, pentru că până și câștigurile mici sunt bune. Pe ecran sunt unele pătrățele aurii. Dacă există un Cluster pe ele, atunci în spațiul auriu va apărea fie un Wild, fie un Wild Multiplicator, crescând șansele de câștig mare după cădere. Important de știut că atunci când un Cluster are mai mulți multiplicatori se folosește doar unul pentru plată, cel cu valoarea cea mai mare. Nu se adună, nu se înmulțesc între ei.

Alt feature al jocului e piramida din dreapta, care se încarcă la fiecare câștig din rundă. Primește +1 pentru fiecare simbol câștigător, iar dacă ajunge la 25 își activează bonusul: alege un simbol special și le transformă pe cele alăturate în acel simbol, creând noi Clustere. Are și un multiplicator de câștig, x3, valabil în acea re-rotire/cascadă. Piramida se resetează apoi, dar dacă o încarci din nou până la 25 în aceeași rundă va activa din nou speciala, cu un multiplicator și mai mare (x6). Poate fi reîncărcată la infinit iar multiplicatorul va crește de fiecare dată cu 3, până la x30. Dar e obligatoriu să fie în aceeași rundă. Nu contează numărul de cascade/re-rotiri. Dacă ai ajuns la un ecran fără vreun Cluster, e gata runda.

Mega câștiguri ai la rotirile gratuite. Care vin mai ușor decât la alte păcănele. Ai și aici ceva care te ajută: Second Chance Scatter Explosion. Prin asta, dacă ai 2 simboluri Scatter pe ecran sunt distruse toate simbolurile din jurul lor și cad unele noi. E, practic, o re-rotire în care Scatter-urile rămân pe ecran. Odată ce ai al treilea Scatter câștigi 5 rotiri gratuite, pe care le poți prelungi. Pe parcursul lor, piramida e în permanență încărcată la maximum și dacă nu ai niciun Cluster câștigător în rundă îți va transforma ea simbolurile în același pentru a aduce câștigurile. În rest, totul funcționează ca în jocul obișnuit, cu cascade și încărcări. Piramida își aplică bonusul doar simbolurilor cu plăți mari la rotirile gratuite, nu și celor mici, pentru a aduce câștiguri substanțiale.

👉Joacă GOLDEN OSIRIS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GOLDEN OSIRIS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.